Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Да се запознаеме

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од soledad, 19 ноември 2009.

1. Aisha

Aisha Истакнат член

Се зачлени на:
    17 април 2011
    Пораки:
    267
    Допаѓања:
    37
    Zdravo na site, jas sum nova clenka navistina forumov vie dobar ima prekrasni raboti za zenata,

На Rock-a-Fella му/ѝ се допаѓа ова.
  2. MiiLla

MiiLla Истакнат член

Се зачлени на:
    8 март 2011
    Пораки:
    118
    Допаѓања:
    54
    И јас не сум се представила сум во пресничките на форумов, последниов период е навистина многу тежок за мене па мило ми е што посоти ваков форум каде што можам да си ја испразнам душичкава да примам некој од монгуте корисни совети од вас драги феминки и јас да дадам некое мое милење совет со кој се надевам ке му поможам на некого барем малце да ми е убаво на душичката.. :) И искрено држењево тука со вас иако некој не знам ми пренесува многу позитивна енргија... :inlove:

3. Happygirl13

Happygirl13 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 април 2011
    Пораки:
    131
    Допаѓања:
    60
    Здраво јас сум нова на форумов, се надевам дека добро ке се дружиме :)

4. Sephora

Sephora Популарен член

Се зачлени на:
    5 декември 2010
    Пораки:
    2.690
    Допаѓања:
    4.481
    И јас се немам тука официјално претставено. Здраво! :rock:

Пријатен престој на останатите, и зошто пишувате има прекрасни работи за жената? На неколку наврати последниве неколку дена сум наишла на ова. Нема само за жената корисни работи.

5. chocolate-girl2

chocolate-girl2 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 април 2011
    Пораки:
    61
    Допаѓања:
    14
    Е здраво..и јас сум нова..од СВ.Никколе сум..тука стварно има мноогу корисни совети...:)

6. firequeenn

firequeenn Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.248
    Допаѓања:
    6.730
    Добредојде чоколадна девојко , се надевам овдешните совети ќе ти бидат од корист :)

7. Rock-a-Fella

Rock-a-Fella Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    1.392
    Допаѓања:
    1.383
    од Скопје, 19 години :angel:
    се во мојот живот е убаво (барем јас сум задоволна). На факултет сум, 1ва година, малце слабо иде, но најважно да стиснам заби додека траат испитите, па наредната година ке се активирам повеќе :)
    Кај што е потребен мозокот, имам успех, а за нешта поврзани со срцето... :Down:
    Не може се да е супер -.-

8. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Добре ни дојде Рок-а-Фела.
    Ќе биде подобро ;)

Повели, послужи се.

Прикачени фајлови:

На Rock-a-Fella му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Cinderella16

Cinderella16 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 април 2011
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    1
    Здраво на сите:)
    Денес се зачленив по втор пат(првиот пат ми беше ептен неуспешен-што да правам кога ги заборавам јусерите-овој си го запишав во тел, вероватно нема да го заборавам)
    Се викам Александра, „Пепелашка“ ме викаше мама кога бев малечка, па затоа често кога се зачленувам некаде го користам овој ник.
    Имам 16 години, во јули полнам 17. Од Кичево сум, а баш сакам да не сум, градот наликува внатрешно како град од 18тиот век, девојките сме стварно на некој начин потчинети, ако сакаме да работиме во кафич за џепарлак, ние сме „развратнички“, ако излеземе со некој другар, тој ни е дечко...смачено ми е од малограѓанските муабети што се шират беспотребно...А меѓуетничките проблеми да не ги спомнувам(со стиснати заби идам во школо, се тресам кога и да поминам низ двата спрата во гимназијата полни со албанци за да стигнам до третиот спрат кај што учам)
    И што друго да кажам...
    Сакам литература, митологија, сакам мистерии, не сум ни песимист, ни оптимист, се сметам себеси за реалист, и тоа е за мене...
    Всушност не...-фанатик сум на филмови, најчесто Хорор, но и романтиките ми се за срце(моментално сум опседната со The vampire diaries серијата-едвај чекам да излезе новата епизода)

10. sonja29

sonja29 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 април 2011
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    152
    здраво на сите. јас сум нов член овде би сакала да се запознаеме.
    п.с. дали смеам овде да се исповедам? мислам така подобро би ме запознале.
    мојата историја не е баш пријатна за слушање, ама бидејки никогаш во животот
    не сум имала кому да си се искажам, понекогаш ми е претежок товар за носење...мојот живот.

11. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Здраво Соња,добредојде :)
    Секако дека можеш,овој форум ти е нешто како црква,исповедалница,и се е тоа анонимно :)

12. sonja29

sonja29 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 април 2011
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    152
    мојот живот е малку необичен од вашиот,сепак би сакала да се исповедам бидејки никогаш во животот немав на кого да се искажам. нема да спомнувам никакви имиња па дури и на мојот провинциски роден град. јас сум родена во мал град, кај сиромашно семејство. се сеќавам кога имав 6 години и кога прв пат спиев со мојот татко, сабајлето и реков на мајка ми ;-мамо, тато ме еба;. од тогаш почнаа моите проблеми. бев силувана од татко ми и после низ годините се случуваше истото, во неколку наврати и кажував на мајка ми но таа не ми веруваше. и по сите закани -ако писнеш ќе ја убијам мајка ти; за да не и кажувам јас сфатив дека нема излез освен да бегам од дома. ми го уништија детството кое што никогаш не го имав. колку пати се обидував да избегам од дома но знаев дека немам каде, јас бев само дете и со срце чекав да наполнам 18г. и да излезам и никогаш повеќе да не се вратам. прерано пораснав. не смеев да кажам на никој зошто никој нема да ми верува а еве и пример зошто.

чичко ми,брат на татко ми којшто сеуште го викам психопат, има 3 ќерќи и сите ги силувал и уште од мали станаа крадци и отпадници, родителите се откажаа од нив, ги одведоа во КП идризово во скопје. од таму бегаа, кога пораснаа станаа курви и дрогираши по скопје.кога го пријавија во полиција никој не им веруваше иако тој некое време лежеше во затвор после излезе и пак истото.

ги издржав сите тие тортури на мозокот во кој ми се врежаа засекогаш со надеж дека ќе избегам од таму. не знам дали воопшто некој може да ме разбере но само јас знам како ми беше и после слушајки нечии други проблеми мислев дека сум била храбра но сега веќе не мислам така.
    имав голема потреба од заштита поточно од татко,од вистински татко оној кој ќе ме прегрне како татко а не да ме гледа како жена.
    влегов во врска со човек што можеше да ми биде татко.разведен е има две ќерки.
    12 години сум со него. сега мислам да се разделам од него.
    требаше да начукам 30 год. за да си признаам зошто сум со него.
    не беше се така лошо, на некој начин ме изведе на прав пат.
    но ми фалеше вистинската љубов која ненадејно се појави. иако се појави ништо не сум имала со него.
    никогаш не сум се насмеала од срце иако сум постојано насмеана, насмевката цело време ми е товар кој што не можам веќе да го носам. понекогаш ме фаќа депресија како последниве денови и постојано ми се плаче. фантазијата ми е постојан придружник, барем во неа имам се што сакам.
    во мојот живот нема излегувања по журки, диско, кафичи. немам пријателки ниедена не па повеќе.
    се чувствувам многу осамено. странец во сопственото тело.
    како да го почнам животот од почеток покрај сите спомени и солзи.
    колку пати сум го проколнувала господ зошто не ми даде барем малку среќа...
    голтам премногу големи кнедли кои ме гушат.
    лута сум му на господ, го проколнувам денот кога сум се родила

13. Aisha

Aisha Истакнат член

Се зачлени на:
    17 април 2011
    Пораки:
    267
    Допаѓања:
    37
    :(:(:(:(:(: Aх господ да ги казни таквите, со нај теска мозна казна, на овој па и на другиот,кај ке му иде таа дуса сто му направило на своето цедо. Gо молам господ да го казни никохас хајр на не види во зивотот тоа сто ти го направил да даде бога космар да му биде да не мозе ни воздух да земе. ти дусицке моја напатена, немој да се секирас,остави на господ,тој знае праведно да пресуди има ли по добар судија од бога нема. моли го бога да ти помогне да ти го казе правиот пат да те зајакне во све. све сто се слуцува на овој свет.нисто не е е слуцајно.не се секирај,ке си плати тој со пекол, кога ке му искаца дусата има да рика,тоа сто ти го направил.

14. sleepingbeauty

sleepingbeauty Истакнат член

Се зачлени на:
    18 април 2011
    Пораки:
    310
    Допаѓања:
    640
    Сонја не се секирај, господ мозе касни ама не заборава и правдата секогас ги стига оние гнилите(не знаев полош збор од ова). тажно е што си морала да го трпиш ова толку долго време и сама, но верувај ако ти сакаш, ке најдес самата утеха и ке се потрудиш останатиот дел од твојот живот да биде мирен и ти да одлуќуваш за својот живот. само храбро и главата горе, сите ние сме со тебе.... :)

15. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Девојки не забегувајте од темата , малку забегавте, да им оставиме простор на новозачленетите да ни се представат .
    Имате други теми низ форумот за секој животен проблем.

16. simonaspase

simonaspase Истакнат член

Се зачлени на:
    22 април 2011
    Пораки:
    93
    Допаѓања:
    10
    Здраво девојки...
    Јас сум нова тука .. Се зачленив пред два дена... Форумов е прекрасен има се и сешто... Има многу корисни работи .... Едвај чекам да се соберат 50 коментари да можам да го уклучам чатот... Дали воопшто има луѓе на чатот или не е толку активен ?!?

17. MiiLla

MiiLla Истакнат член

Се зачлени на:
    8 март 2011
    Пораки:
    118
    Допаѓања:
    54

Само да ти посакам едно топло добредојде иако сум и јас нова на формов, да знаеш дека ти си една многу храбра личност, и верувај во себе верувај во господ биди сигурна дека еден ден животот ке ти врати со добро.Да не забегувам мн од темата, ако сакаш пратими лична порака да си комуницираме, и јас сум имала тешко детство али треба да не водат позитивни мисли во животот колку и да ни е тешко да се бориме..

18. Chocoholic

Chocoholic Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2011
    Пораки:
    747
    Допаѓања:
    988
    Здраво на сите, и јас сум нова на форумов :hai:
    Одамна го посетувам, со часови ги читав вашите мислења кои досега многу ми помогнале и ме расположиле. Конечно се одлучив и јас да се зачленам и да ви се придружам.
    Се надевам дека со тек на време ќе се вклопам и ќе бидам дел од вашето прекрасно семејство бидејќи така ве доживувам хехе :*

19. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    На сите новодојденки им посакувам топло добредојде!!!

20. Kalina1

Kalina1 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 април 2011
    Пораки:
    81
    Допаѓања:
    37
    I jas sum nova na forumov. Mazena sum i imam dve kerki 10 god. i 1.5 god.
    Se nadevam ke se druzime.