Здраво на сите Јас сум нова, скоро дознав за овој прекрасен форум, неколку дена го разгледував, многу ми се допадна и решив да се зачленам.Значи имало нешто поубаво и од фејсбук, место каде можеш да ја споделиш својата тага, радост, да дадеш некому совет или тебе да ти дадат.Стварно ова ме радува.Се надевам дека ќе се дружиме.За почеток ви праќам позз на сите феминки
Здраво на сите, јас се зачленив пред некој ден. Имам 19 години и сум од Скопје, се надевам на прекрасна дружба, колку што разгледав деновиве форумов е буквално едуцирачко и катче за опуштање Поздрав до сите девојки ( и ретките момци забележав дека има некои) на форумов
здраво девојки и јас сум нова на форумов одамна го посетував ги читав вашите постови навистина има многу корисни работи се надевам дека ќе се дружиме
Здраво и јас сум нова на форумов, иако подолго време знам за него. Од Скопје сум, имам 17 години и се надевам на прекрасна дружба Инаку за форумов само пофални зборови, еден од најдобрите во Македонија
здраво на сите, нов сум тука и ми е многу интересно да видам како размислуваат жените! тоа е доста поучно, бидејќи ретко која девојка или жена е искрена, нон стоп
добродојдовте на сите посебно на бразилиа мило ни е кога добиваме машки членови за да размениме мислења само се надевам дека нема да бидеш како некои од мажите тролови заинтересирани само за секс темите (мала шала за добредојде)
Здраво!! Јас не сум нова ме има од 11 април 2011 Но, досега не се бев претставила ... И искрено се зачленив за да ги коментирам Идолите.хахха претходно форумов го посетував како гостин... Има стварно премногу теми и од тие што ги посетив дојдов до интересни мислења но и добри совети.. се надевам ке се дружиме често бтв Името не ми е Викторија и сум од Струмица поздрав
^Здраво Струмичанке-колешке.. добро е, се шириме ние Струмичанките на форумот. Се надевам на добра дружба, па не само во темата за идол, и во другите да ни пишеш. Добредојдовте сите нови!
Здраво... И јас сум ново зачленета на форумот иако ве читам подолго време.Наидов на интересни теми и многу корисни совете и затоа се зачленив и се надевам на добра дружба. позз
zdravo na site masala ni se prosara stranicata imame i od posilniot pol taka i treba drugarstvoto ne bira pol.Eden golem pozdrav za prijatelkata sto se ispoveda za svoeto pekolno detstvo.Gospod e toj sto go trasira patot na zivotot.Sekoe zlo treba da se kazni no kaj nas nemame zakoni i koj da gi sproveduva.No ke dojde den i ke go najde zasluzenoto sega koga si vozrasna zena mozes da si go sredis zivotot kako srceto ti govori.Golem pozdrav do site prijateli.
zdravo na site, i jas sum nova tuka, ovoj forum mi e nekako poliberalen za razlika od drugite forumi na koi ako na admin. ne im se dopaga nekoe mislenje ili te banira ili ti brisi komentar. po toa sto razgledav dobar e pa se nadevam ke se druzime , inaku sum majka na 2 godisno detence so koe sega pomionuvame niz tezok period zradi alergija na mleko. bas uspeavme da eliminirame toa, koga povtrorno se javi kaslica i povrakanje pa denovive sme kaj dr, pejova na imunologija, mislam nedajboze da ne e nekoja glutenska netolerantnost pa ke vidime, ke vi pisam.