Па една од поновите членки сум Се викам Јана. Имам 12г. и живеам во Прилеп. Немам ни брат, ни сестра. Баш би сакала со некоја од фас форумџиките да развијам пријателство иако сум „помалечка“ И им посакувам добредојде на другите нови членки..
Веќе подолго време ве следам. Мило ми е што имаме еден ваков форум каде што се тече во најдобар ред. Само продолжете така Добро ве најдов феминки
Здраво, и јас сум нова овде Одамна ги читав вашите мислења па пред два месеци мислам и јас се зачленив Во почетокот не бев активна но затоа сега почнав да бидам поактивна Поздрав до сите
Нели ќе беше непристојно да скокам преку прозорецот и да влетам на вашата забава, а да не се претставам? Катчето ви е супер, ве читам од.... 28 Мај 2010, yeah right babe! ахам, да.. мај нејм ис Текила. Ај ем каминг фром Маседониа анд ај хев ХАРД комјуникејшн. Ај хев рили биг инспирејшн, нали! Мојот зодијак - знак ќе го дознаете сами. Многу сум мистериозна.. Лет д парти бегииин!
Добредојде Текила... и знаеш,кога доаѓаш на забава,му се носи на домаќинот нешто... Па се надевам дека ни носиш текила.
Дел од малцинството на форумов . Тука сум да понудам/побарам совети/искуства/знаење. Се надевам на добра комуникација.