Здраво девојки !! И јас сум нова на форумов, се зачленив пред само неколку дена. Случајно налетав на темава, па сакав да ве поздравам ! Фемина е супер и навистина корисна ! Се надевам дека ќе има добра дружба !
Здравоо јас се зачленив вчера и форумов мн. го обозавам. 16 сум. Вљубена сум во сината боја и фата шоката xD . Моментално живеам во странство. И по цели деној слушам германски метал групи.. Добре дојдовте сите Поз.
Добредојде, имај убав престој. Се надевам дека ги слушаш Ramstein, а не Tokio Hotel (иако не се баш метал).
Ајде и јас да пишам на оваа тема. Подолго време сум само пасивен "читач", неколку пати имав пишано, ама сега имам повеќе слободно време па ќе ве дружам, се надевам дека ќе биде обострана дружбата феминки
Здраво вчера баш те заприметив бидејќи отвори тема за корисничкото име. Ко што ти рече WhildChild пред мене се надевам ќе постираш интересни клипчиња од Рамштајн и други слични бендови се читаме
Фалаа Ауфф нормално дека Rammstein и Oomph! Најаки се А и Rammstein се инспирирани од Оomph! Слушни некоја песна и од ниб
Зрдаво! јас денеска се зачленив, не работам моментално имам 21 год и сакам да запознавам ново друштво поготово за излегување... Пишете девојки, иначе од Скопје сум. Позз.
Здраво девојки. И јас сум прилично нова на форумов и само пасивно следев досега, но од денеска и јас почнувам да се вклучувам во дискусиите. Нешто за мене...епа, слушам најчесто рап и рок, се случува да откачам па да слушам турбо-фолк , обожавам прошетки во природа, сладолед, јагоди, пеење...и да не должам многу, доста е. Абе, најважното го заборавив. Матурантка сум оваа година. Знам, чудно со годините..но помала сум запишана во школо. Поздрав..и се читаме низ темите
Здраво на сите ....ова е мојот прв пост неколку дена следам од страна на форумт, читам што се пишувате, што размислувате и конечно собрав храброст и јас да ви пишам. Во текот на овие неколку дена, додека ги читав сите тие теми, разговори, мислења забележав дека на овој форум членуваат многу малци машки. Па така одлучив да се придружам и јас. Бај Д' Веј јас сум од Прилеп среќно женет и заедно со сопругата ве следиме на форумот. Поздрав