Blagodarime Fala na vovedot,ne sum prv pat na forum,znam da se snajdam,ali cim vodicot e zenski,togas ne e na domet
Така Само да си знаеш тука пишуваме со македонски фонд и тоа е тоа... Пријатен помин и забава пред се Enjoy
Здраво тазе сум на форумов и многу ми е мило само едно знам : овие два дена не станав од форумов хахха поздрав
Здраво на сите ! Иако имам отворено account уште од пред некое време не бев во можност да бидам активна на форумов. Со доаѓањето на летото решив дека е крајно време да се фатам за работа Јас сум Марија, имам 19 години и сум од Скопје. Форумов е едно одлично место каде што сум пронашла многу корисни совети и информации (иако не бев во можност да ги споделам моите мислења сепак долго време ве читам ). Се надевам дека долго време ќе се дружиме!
Марија.колаченце, лиги ми потекоа од ников твој! Ајде добре ни дојде на форумот, нека ни е лесно и интересно дружењето низ темите
Здраво и од мене и јас сум нова и сите сте ми многу интересни и многу се пронаоѓам во вашите приказни. Поздрав до сите
Здраво на ситее. Јас сум Ивана и решив да станам поактивна на форумов бидејќи навистина има интересни теми. Башка ние жените си се разбираме . Се надевам на добра дружба
Здраво Ивана Костова. Не ми се допаѓа твојот ник бидејќи вака нема да бидеш анонимна, и ќе се ограничуваш и воздржуваш отворено да зборуваш во некои теми, се надевам дека беше свесна за тоа кога го бираше никот. Како и да е ти си знаеш, и топло ДОБРЕДОЈДЕ на фемина