Ииии па јас заборавив да се претставам. Срамота, некултурна...Јас сум МСкорпионка, во живо сум многу лична само ми е жал што не можете да ме видите па ќе мислете дека лажам...а не лажам...стварно! ...Може и за мене сладолед? Спојлер Ја би само чоколаден
Здраво Скорпионке! Групо кажи и здраво на Скорпионка - Здраво!!! Сите сме си убави, посебно во темница сме најубави, нема поубај моми од нас. Навали Скорпионке, мада си со повеќе километража од мене на форумов А, ме претркаа, ете ти дупли чоко ајс крим
Јас сум од Прилеп и обожавам да висам на форумов и да делам совети а и мене да ми делат П.С. Сладолед и за мене ..
Здраво на ситееее одамна висам на Фемина ... но дури сега се зачленив,се надевам дека добро ќе се дружиме. Поздрав до сите Феминкииии
Лелеее ама сум некултурна. Мнооогу дамна го открив форумот, и одамна сум заЧленета, ама во последно време поЧнав така поактвино ка писувам. Абе за лиЧна многу сум си лиЧна, ама несто како да нема фајде од тоа убавината. Се надевам ке си се друзиме фино овде. Ај да ве поЧастам и јас несто
Некако доста сум била "културна" па многу oд вас ги немам поздравено. Поздрав во сите нови. Спојлер Сите кои сакаат сладолед од ванила, чоколада, дупли, голем мал. Сакаат мевце. Варени компирчиња, печени, пржени. Тост, пица, хамбургер, француски. Салати. Шопска салата, зелена, марула, мајонез, пилешка, руска..................... Поздрав до сите вас кои се приклучуваат на клубот.
и јас сум нова веке недела мислам форумот е прејак се има и ми е мило што делам мислења со многу други феминки на форумот ии бидејки сум нова еве да ве почестам нешто
Хелоу И јас сум нова. Одамна сум на Фемина ама дури вчера се зачленив на форумот Си читав редовно и ајде си реков зошто да не се зачленам
Јас не сум баш нова, во последно време сум поактивна на форумов, ама испаднав многу некултурна што дури сега пишувам во темава. Фемина е одлично место за забава и дружење, а можеме да си размениме и многу корисни совети. Одличен е форумов. Поздрав и од мене до сите Феминки!
Хај ! И јас си читав одамна ,ама сега се зачленив на форумот. Одличен е форумот ,а се надевам на дружба и забава . Поздрав и од мене