Здраво Јас сум нова на форумов иако веке дологооо време ве читам и сите ве знам дури денес решив да се зачленам па се надевам дека ке се дружиме
здравоо и јас сум нова се зачленив пред неколку дена но не ја имав виодено досега темава се надевам на добра дружба позз
Ја сум нова на сајтов .. али не се осекам баш така пошо долго време го листам прелистувам и читам и ете се решив да си направам профил..за да можам да им помогнам на другите доколку можам и да го искажам своето мислење без никој да ме прекине во зборењето хахаха ! Се надевам дека ке имаме пријатна дружба ! ПОЗДРАВ!
И јас сум прилично нова тука..Се надевам дека ќе има добра дружба, коминикација и заедничко решавање на проблемите кои не мачат..Поздрав
Hello и од мене. Веќе некое време ве читам, мислам дека е добар форумов, па конечно се регистрирав Поздрав до сите
Добро утро. Искрено, во последно време ако имам нешто проблем.. само влегувам во форумов и речиси секогаш наоѓам совет/решение и слично.. и мислам дека не е фер од моја страна така само.. да се кријам на некој начин. И еве решив да се приклучам. Се надевам ќе наидам на пријатни луѓе ...иии дружба!
Здраво! Долго време другарувам сама со форумов па си викам што чекаш девојко? приклучи и се на оваа веќе голема фамилија девојки и по некој момак многу пати некое ваше мислење ми помогнало и мене во животот па се надевам дека и јас ќе можам на некого да му помогнам со некое мое мислење.Срдечен и весел поздрав!