епа јас ве следам веќе 2 години,пред 1 си напраиф профил ама немав многу време да влетувам во разговорите....многу сериозно си ја сфатив улогата на бруцошче и... ПОздрав до сите феминки!!! ве гушкам
ЕмаСан, Санлајт, Гринајс, Дмутедспикер, Биба.ана Џиоиа, Дена ви посакувам топло добредојде и пријатен престој!
Здраво девојки, профилот ми е нов но ве читам веќе подолго време.. вашите совети ми помогнале многу, па решив и јас после долгото следење од заседа да се придружам на големото семејство.. и тоа Поздрав и бацки до сите феминки, се читкаме!
Здраво Феминки ве читам од поодамна,ама некако бев многу мрзлива да си направам профил и конечно си ги засукав ракавите и... ТАДАДАМ here I am ^^ иначе сум типична тинејџерка,галениче на мама и тато,обожувам чевли и облека.. неможам да живеам без чоколадо,моите две сестри и мачката ^^ имам дечко и премногу го сакам се надевам дека ќе се дружиме овде на форумот и во исто време ќе си помагаме една на друга
Здраво девојки , ве следев подолго време и решив да ви се придружам Се надевам ќе се дружиме и помагаме
Hiiii!!! епа после скоро година откако ве следам се одлучив да си се зачленам и јас прво сакам да ве пофалам за сите теми и дискусии, баш се на место!!!! се надевам ќе си се дружиме до бесвест... бацкии и поздраФче до сите феминкиии
Здраво девојки, јас исто така решив да ви се придружам на форумов, Femina.mk е одличен сајт! Поздрав до сите
Здраво и јас сум нова исто така ве следам подолго време и доста од совети кои сум ги прочитала навистина помогнале.Па затоа и решив да си направам профил
Здраво девојки (и дечки ), ве читам од неодамна и решив малку и јас да се приклучам во некои дискусии. Поздрав
гледам дека за две недели имаме многу нови другарки па едно топло т.е. поради времево ладно добро дојдовте