здраво на сите јас сум нова членка барав ваква тема не најдов па затоа еве отворив за претставување на сите нови членови и да им посакаме добредојде.се надевам на добра дружба
Здраво, јас се зачленив денес. Од Скопје сум (родена во Битола), во Скопје си ја најдов мојата среќичка, мојот сопруг. Имаме девојче 2г.и 4месеци, а чекаме и едно братче. Вработена сум, но периодов сум дома, па си ширам пријателства по форуми...собирам искуства а и го пренесувам моето. Со некои од вас можеби сме се сретнале и на други места по интернетот, во секој случај, ваков сајт ни фалеше, се што треба да има еден сајт за една современа жена. Се надевам на добра дружба и нови пријателства.
И јас сум од Скопје, среќно омажена. Имаме ќеркичка која има 4 годинки и син 9 месеци :roll: Инаку сајтот е преубав и се надевам дека сите ќе сакаат на форумот да ги споделат своите искуства (добри или лоши). Само така ќе учиме едни од други и нема да ги повторуваме грешките. Поздрав до сите членови и јас се надевам на добра дружба.
Еве уште еден нов член Ептен супер што има вакво место за социјализирање и дружење, се надевам дека форумов ќе биде добро место за сите нови а и стари праијателства,совети и сугестии Поздрав :mrgreen:
Jas sum Biljana od Kriva Palanka. Imam dve kerkicki, ednata 4 godini a drugata e bebe i ima 2 meseci. Slobodnoto vreme koe e minimalno go trosam na forumov. Sakam da se druzime.
Здраво девојки. Гледам имате тема за запознавање, денес се регистрирав па наминав да ве поздравам Have a nice day
Zdr.jas denes stanav clenka na femina.se nadevam na dobra druzba so site clenki od sajtot.Momentalno sum doma so 8 mesecno bebence i si se druzime a vo slobodnoto vreme sum na internet pozdrav so site
Здраво на сите и јас ве најдов на фејс бук и многу ми се допаднавте,па решив да ви се придружам.Инаку јас сум од Охрид,омажена со две дечиња.Поздрав до сите членки на сајтов.Се надевам на убава дружба и пријатни моменти споделени со вас.Чао.
Епа здраво и од мене! Јас ве читам извесно време ама вчера се зачленив и онака сакав да ве поздравам и да си напраам сефте со постов
Zdravo! Jas sum nov clen od zavcera.Nemam mnogu iskustvo so forumive,no se nadevam deka ke go zdobijam.Mazena sum,uste malku sum vrabotena,pa posle-doma.Takov e zivotot.Toa e koga nmas sreka.Posle 16 god.ostanuvas bez rabota,no kako vikaat " POSLE DOZDOT DOAGA SONCE",taka da i jas ne gubam nadez. Se uste sum optimista . Se nadevam deka ke najdam prijateli ovde.Mnogu pozdrav!!!
Zdravo, Redno bese za eden vakov forum. Epten e super. Jas sum Elena i imam 26 godini, nemazena od Skopje. pozz do site
здраво на сите! и јас сум новичка,се зачленив денес и очекувам од форумот пријатно дружење и нови пријателства!
Здраво и од мене. Јас сум Љубица од Штип, 21 година. Пофалби за сајтот и се надевам дека споделувајќи ги нашите мислења ќе можеме да си помогнеме во различни ситуации. Поздрав до сите...
хеј здраво и од мене....сега се зачленив...па се надевам ќе има интересни теми за коментирање....до сега само ги читав коментарите ама ете решив да го споделам моето мислење со вас