Конечно си го купив долгопосакуваното фустанче за Нова Годинааа!!!!!!!! Пресрекна сум, преубаво е Сега точно знам како ке се облечам и нашминкам... ми фалат уште некои шминкички, али ке средиме се тоа деновиве
ај да се пофалам баги време се немам пофалено успесно го заврсвам ова уцебно полугодие а како награда добив мобилен од мојте ги обозавам и нив и мојот мобилен
Епа ај да се пофалам, си купив за нова година фустанче и чевли,на штикла,по први пут!!! Ама не ми се по кев нешто,пошто и јас самата незнаев шо сакам да носам.... ВЕ САКАМ ФЕМИНКИ
Еве јас да се пофалам денес ми заклучија три петки и тоа по потешките предметчиња.. Физика, историја и македонскии Помалку или повеќе заслужени битно петки се и ме израдуваа вака, сега пред Нова Година. Ама затоа другото е се тапа
Раааааааааааатататата, сите ми се петки за полугодие! Ме плaшеа физика и математика, ама се среди. Инаку, не кажувајте, ама тројче имав на тестот физика. Ама си поправив, ме испраша и се знаев.
Да се пофалам...си купив нови старки Converse, кожени, црни со виолетово ....јухууу... I adore them !!!
Дојдов и ја на ред за фалење Си топлев млекце на нес и оп - го забораив на шпорет... и сега ја имам цела кујна за проветрување и чистење. Блазе мене, и ја фалбаџика се сторив
ајде и јас да ви се пофалам не не ми се падна паричката, во господ се падна, ама изгледа ми ја предаде среќата мене ...му ги собрав паричките на тато и бато...тие со мене покер ќе играле...среќа невидена сум ништо утре кикето право в кладилница
Јупиии, само што ми стигна кесичката од Орифлем Прв пат го нарачувам парфемов до сега само синиот го имам користено... ммм.. многу бил убав