da se pofalam deka sekoe utro, koga go nosam sin mi vo gradinka, toj mi dava cveke od skolskiot dvor i slatko mi veli: cveke za mama I jas site tie cvetcinja sto mi gi dava si gi cuvam
Сакам да се пофалам дека ќерками си го напиша сама името на 2год и 10 месеци нема посреќна од мене (не дека е незнам што ,ама за мене е успех од невидени размери) љубоввв мојаааааааа
Да се пофалам за освоено 2 место на меѓународен танцов натпреват. Со конкуренција од Македонија, Италија, Велика Британија, Русија и Украина.
Да се пофалам дека имам резултати од вежбањето и возењето точак по 20 км на ден, но и дека утре почнувам во фитнес клуб за девојки.
Добив 13 медали на World Scholar's Cup на глобалната рунда во Барселона. Не знам ни јас како, не прашувајте. Трофејот е од локалната рунда во Македонија. Следна дестинација е турнирот на шампиони на YALE. Алпаката е маскота на натпреварот, патем, да не се збуни некој.
Па поише јади благи работи, чипсови, грицки, месо обавезно.. Од тоа обавезно ќе се здебелиш❤ Он топик; да се пофалам си купив нов фустан