Денес добив едно големо изненадување.Добив патување за двајца преку Travel House.Утре ми останува да се јавам и да видам што како ми треба
Да тоа е вистина, со тоа што они ти нудат сместување, а ти треба да си го платиш патот што мора преку нивната агенција, кој е доста скап со оглед на тоа што пунудите се за Доминикана, Шпанија итн Барем мене ми стигна вакво нешто, такви беа условите подобро нека ми платат пат, а за сместување јас ќе се снајдам и на плажа ќе спијам ако треба во Доминикана
ДСП вчера си купив црна сукњичка(преубава ми е..) п.с:Со среќа на сите кои ке се мажат или верат и на тие со положиле и на ситее <3
Честитки Солзушка , сега чекаме да се фалиш за убавите моменти Да се пофалам дека научив да одам на штикли и тоа високи И многу сум среќна за тоа
Ај и јас да се пофалам, конечно заврши испитна сесија, сега можам да и се пуштам на срцката моја...Матица и на мојата нова слика
леле, одамна не сум напишала нешто на форумов! ама веќе 4 месеци сум свршена и живееме во сопствен стан , нема ништо подобро од тоа да си башка од старите
честитки Солзушка баш ми е мило за тебе да се пофалам дека денес бев вредна , цел ден чистев и средував по дома
мило ми е за енца.69 за доручекот во крецет мило ми е и за Душица-ск што си научила да одиш на високи потпетици честитки за новиот кревет Трендафилка
Да вистина е ,платено е сместувањето,на тебе останува патот и останато што ти треба ама имаше еден услов,мора да оди брачен пар,така да неможам јас.Му викам јас на дечко ми дај да те носам у матично да си истераме меден месец, и така ќе се земеме може вака бар...