Во август сум на концерт на Foo Fighters - предгрупа се Arctic Monkeys. Епа среќен Божиќ! Јас ги навлажнив гаќичките
Каде, каде, кадееееее???????? Аустрија, Гирманија али Француска? Foo Fighters !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I officially hate you... лажам.
Епа тука некаде Мрази ме, води војна со мене или ... придружи ми се Како беше она? Кога не можеш против нив придружи им се, а во случајов нема да ми пречи ич, верувам ниту на тебе http://www.foofighters.com/us/events Се извинувам за оф топик
Active Italian: Level 1 - Complete 100% Active Italian: Level 2 - Complete 71% (still in progress ) Спојлер За едно 2 часа и тоа. Сега ќе одморам малку, вечер продолжуваме со активно учење.
Оу јеааааааааааааааааааааааа после лоша вест, еве добра. Решениеееееееееееееееееееееееееееее (се извинувам за сиромашната употреба на зборови, ама не смеам повеќе). Постов повеќе ми е за во тема: Испукајте се од среќа
И мене денес ми се случија работи со кои можам да се пофалам Добив 10 ка на колоквиум !!!!!!! Jjjjeeeeeeeeeeeeeeeeee Најважната вест::::::: Добив стипендија за во Словенија, цееееееееееел месееееееец во преубавата Љубљанаааа !!! Наааааааааајјјјјјсреееееееееќнааааааааааа суууууууууууумммм!!!!!!!!
А,а,а :geek: зелено цветче абе цветиЧ убав, најубав - зелен ваков- ... Туку ќе и го позајмам на Ливинг смајлито што трие раце и се смее вака баш за да ви порачам дека- сега можам и анализи да ви мавнам нокаут или нокдаун !
Имам нов мобилен телефон , Алкател ОТ806. Не е ништо посебно, но битно е дека е нов. А и не ми беше до нов мобилен, сакав само да го сменам операторот
Дека вчера кога се вратив домче од работа, на масичка ми беше оставено завиткано едно поклончеее (без повод)... Кејт Мос ,, Винтиџ,, - врииис.... хепииииииии Вредно, убаво подароче, мирише за 10-ка...не е у мој стил, али ми се сФиѓа бе па.... Повредно пораче до него... п.с. Те сакам.... Го сакам и јас... И се фалам2 бе....имам најдобар маж на светот
Денес бевме на доктор на контрола. За еден месец од 3 100гр. станавме на 4 570гр. Од 50см сме веке 54см... Пре срекна сум, фала му на Господа, здраво е и расте многу брзо...малиот ми мочко