Да се пофалам си ја ишишав косата(да не звучам нарцисоидно)но сепак мислам дека убаво ми изгледа овој благ по краток степен, ја подготвив за пролетта. И направивме со фризерката благ степен,со остри агли,а сепак ми се задржа должината,ги обновивме и шишките настрана.Супер форма и за виткана и права коса која мислам дека прикладно лежи на формата на моето лице
О,фала ти хефе што ми го зголеми работното време,сега јас би со хеф-машинка убаво да те украсам и тоа со бакарните иглички кои се појаки за поубаво да ми ти е,нема везе повеќе саати за исто паричиња што ќе се,битна е дружбата со твојата сакана заради која мора да се зголемува работното време на сите останати за да не би било као сомнително,ма и двајцата гонете ми се ај донт гив а фак абаут јоа фак,ама донт фак д рест оф ас ин хелти мајнд,мада факрс!!! Да се пофалам дека јас сум пиреј,џабе ти ме кошкаш,имам јас скриен кец во ракавот за твојата сакана!
Конечно ги купивме првите алиштенца за бебушката. Плавки се и во тие ќе си го изнесеме од болница (само да сме живи и здрави до тогаш ).
Ајде Блонд со лесно нека е и брзо да ги израсне! Да се пофалам конечно осеќам дека е пролет!Мириса на расцветани маслинки и е топло! Рандом чувство на заљубеност јеееј!
Да се пофалам ..............конечно си купив фустанче за апсолвентска како за мене да е шијано happy сум Едноставно прекрасно е
Да се пофалам дека имам нов аватар(трескањеодземја) . Си најдов што ке носам за полуматура, finally. Се исплатеше чекањето. За некое време ке го постирам овде.
Да се пофалам, мириса на пролет. Не за друго, туку зашто си добив жолти цветич. Нек се угоде овој нарцисов мој мил и згоден. Конечно заличив на себе.
И јас од таму си купив И да се пофалам дека ја немам таа срека да одам во школо....во чет. и пет. бев ослободена , утре сум на ѕвон од хип хоп, а во вторник ке одиме на екскурзија ( само ако се расипе времево )..Леле на хемија немам отидено ехее од когаа
Конечно ми се исполни желбата!!!! Си купив ролери! Mine, all mine! Спојлер Се гледаме на стаза девојки отидов јас да им се радувам уште малце