Да cе пофалам имам внука. поcле 19 год во нашата фамилија некој направи женcко... оcтали cите мушкарци мала cлатка принцеза.
Не знам дали е за фалење или жалење, ама Ариел го испи првото пиво на нејзини 30 години До душа ова вечерва беше второ, ама и првото беше на 30, пред некој месец. Решив да научам да пијам пиво, и многу сум упорна Се друго можам да пијам, ама пиво не. Мислам од алкохол - инаку од безалкохолни не можам боза и расолница Пробував различни, по препорака на разни познавачи на пивото, и конечно се погоди - Карлсберг, по препорака на мојот сопствен муж (кој исто така не е љубител на пиво). Ми рече - ова е за тебе. Како и да е, горда сум на себе! Да се навикнам малку, па ќе оди само после. Следна мисија: боза!
Да се пофалам дека мојата среќа се темели на денешните резултати од Меѓународен натпревар по математика. Не да се фалам, ама прво место имам освоено.
Да се пофалам денес сум во нова блуска,лен,драп-кремаста по боја си ја купив од Измир кога бев на шетање за велигден.Расположението ми е поправено задоволна сум убаво ми стои и ми е драга летово ке си ја износам.
Ќе се пофалам само со слика. Зошто два дена не можам ни да јадам, ни да пијам, ни да зборувам, а ниту пак да пишувам. I'm so happy Спојлер Повеќе информации кога ќе се вратам на Земјата
Сакам да се пофалам дека си вдомив напуштено маченце. Се будам сабајлета и гледам пред влез едно црно бушаво топче, седи мирно, не мрда. Аааајде ти идеш со мене
Имам 5 мали кученца .Леле какви се како глувчиња. Мајка му па не ме виде дека сум јас и почна да ми лава, душичка таа си ги брани дечињата. По касно пак ќе одам се надевам ќе ме остави да ги сликам и да си поиграм.
Живнете луѓе, само јас се фалам После подолг период без никаква инспирација & мотивација да го започнам, ми дојде некој бран на енергија и напишаv 2,200 зборчиња семинарска за 90 минути и нешто ситничко. ...yeah I'm all that http://www.youtube.com/watch?v=PH4JPgVD2SM Сега можам да кажам само едно...FREEEDDDDOOOOMMMMMM!!!!!!!
ДСП, затоа што ЕПТЕН е за фалење, ќе си паднам фино лепо на испит! Ете така, си прогнозирам уште од сега.
Добив проекТТТТТТТТТТТТ ! Ооооооооо јас и бугарчињата тугедер цела година.. манеј, манеј, манеј ! Живели зелениш!
Да се пофалам...си ја видов симпатијата денес...мислев дека којзнае што ќе ми се случи, ќе ме стегне во стомакот...ништо не се случи, ништо не почувстував, око не ми трепна...шест месеци свиѓање од кои првите 2 таа беше во врска, а 4 месеци сечеше вени после раскинот. Не ми остави воопшто простор за маневри срце, сега си прегоре тоа во мене, не осеќам ниш веќе...
и јас да се пофалам ке одам на полаганје еден предметтт оффффффф.... мм одам во охрид 30 денааа јухууу лудо ке биде а и најново се договорив со друштво отворени биле жичарите на водно......така да мораааа да сеее одиии