Да се пофалам .. ВЕЧЕР МИ Е ПОЛУМАТУРСКАТА ЗАБАВА ! Незнам како издржав,со оглед на тоа дека на другите училишта забавите за полуматура завршија одамна
Предмет којшто мислев дека ќе го паднам, го положив со 8мица! Ако имам доволно плуски, може и 9ка да заработам! јупиии
Е кој чека ќе дочека А сигурно ќе се исплати и ќе биде најслатко Убав помин Јас да се пофалам дека си го издражав цел ден само на овошје (и водичка)
Да се пофалам...те шо да се фалам...тоа си е вистина од секогаш.Многу сум убава! Се зезам,да се пофалам,Мистери ме сака! Пак се заебавам...па неам шо да се пофалам...
Ај и да си се пофалам...уствари да ги пофалам нашиве телеком служби...им требаше 4- 5 дена да ми го оправат интернетов и зилијарда барања од моја страна... за агилноста...али нема везе битно сега имам интернет телефон и ТВ.
Ај не се вади многу,многу.Кој кого покани на скајп на финта и на крајот се смилував и избега,не сакаше да го исполниш тоа што ме условуваше!Џубре едно неваспитано! Море Мистери,бери памет,зошто ќе те скршам!