Да се пофалам дека положииив еден многу тежок предмет се мачев, се мачев и на крај положив и тоа со задоволителни поени ихаааааааааа
Ми пораснаа веѓите. ЈЕЈ, утре ќе одам да ми ги искубат. И ќе имам нормални веѓи. Леле, многу сум хепи.
да се пофалам дека си купив: сина маичка-рамбовка тендер кер балзам од Орифлејм и кармин од Смоуки Колекшн од Орифлејм чуството кога го нанесов карминот беше како да имам нешто освезително на усните
Да се пофалам си купив две блузички... Шо е ова во мојов град ненормално ефтини рамбовки за 140 ден ... А исто така да се пофалам дека почнав со пилатес вежби....
Оваа година (а оваа констатција слободно можам да ја изнесам откако поминаа скоро 50%) ништо не ми оди од рака чинам и каменот на мудроста да ми го врачат јас златото во олово ќе го претворам, станав самодеструктивна вокинг енд токинг дизастр и се фалам не го може тоа секој, !!!
Да се пофалам за тоа што конечно испив едно целооо пиво, Скопско такво камионџиско сама, во домашна атмосфера...како некој алкохолик се почувстував за момент
Видете , фалбата е рѓа , но нека зарѓам , па и јас еднаш да се испофалам онака јако и спортски Ми остана уште практичен дел од еден предмет и....бранење на дипломска ! Уффф одвај чекам!
моите омилени фармерки кои си ги купив од германија и мислев дека сум ги изгубиола, си ги најдов дома забутани...оу јеаа