Да ви се пофалам и јас си купив нови купачи , многу се убави такви виолетови со цветчиња и спремна за на море
Ми ја извади душата, ме изнамачи, ме измалтретира... ама на крај си добив една оценка погоре и сега си одам дома Спојлер кој студира електро од тука знае која е бабата, ух ја мразам, ама памет за друга година, ова веќе не
За истото да се пофалам, цел месец, па и више ги пуштав! Ептен ми се убави сега, сама ги суредив. Спојлер Веѓите, за сите перверзњаци.
ааааа да си се пофалам и јасс тонамм во радостт цигарчее положи филозофија со 5ка јухууууууууууууууууууууууууууууууу
да се пофалам тетка ми од Aмерика дојде, ми го донесе најновото млеко за тело од манго на вики сикрет многу убаво мириса! Jез да не ги сакам толку многу нив, ама рака на срце млекцава им се прекрасни! ми донесе еден куп сенки, убави преубави, тушеви, римели, се посрав од среќа Mногу сакам шминки значи, мерак ми е кога некој ќе ми поклони
Кажи што убаво е да имаш тетка во Америка... се шалам!! и мене тетка ми ми пракаше порано козметика од таму ама во поледно време се заборави нешто хаха Со здравје да си ги користиш
Да се пофалам дека вчера си бев СКопје... И си изнакупив се и сешто... Блузички, фустанчиња, панталони, палта, сандали