Да се пофалам дека бев на одмор на Закинтос и си поминав најубаво!!иако бев со моите родители на најмладалачкото туристичко место Лаганас, бевме со пријатели меѓу кои имав друштво за искачање 2 девојчиња колку мене ( ) и морам да се пофалам дека догодина идам пак, САМА со другарки
да се пофалам дека си купив фен+пегла за коса за иста цена од Веро Џамбо, всушност го плакаш фенот а пегличката ти е подарок
Да се пофалам...си го барам со боринче! Ќе биде тешко за објаснување потоа ако си го добијам! Ама ептен си го барам! Еј да бе,ова беше поважно!Ќе бидам кума!Оу јеа!
Да се пофалам директорот по трет пат ми понуди работно место. Спојлер Ќе имав и да се пофалам, горда сум на оцените, ама кога немаш врски ти спуштаат пониско изгледа. Луѓе што не се појавија во школо 0 неоправдани, 5.00 иако на полугодие биле добри на пример, а јас...е јас иам неоправдани од цел клас, иако не бегав скоро ич, а тоа што бегав моите оправдаа. А оцените? Е учи Мери, учи, ама со економски збогувај се. Џабе трудот, се разочарав и од себе и од образовниот систем најмногу до сега.