Таман сакав да се пофалам дека дечко си фатив па раскинавме,нема веза еве да се пофалам дека раскинав со дечко ми еден месец не е за потценување ви се молам (треп треп)
КОНЕЧНОООО ми ја покачија платата и многууу сум хепи не е којзне колку ама редно беше....уште една причина за славење-дечко ми пак си доби решение на неопределено време завчера....мислам дека викендов треба убаво да се прослави
Си купив преубава ташна за на плажаааа ии уште малце ќе тргнам за Кавадарци. Редно е да го напуштам градов и да шетнам на други места
Да се пофалам, мавнав лајк на се живо и диво на форумов, исплакнав очи, сега ќе одам да читам и да спијам. А да, уште една фалба - сега се вратив од една биг партеј, што би рекла Опра. Со акцент на Е.
Да се пофалам, Total Upload Views:11,977 Ќе си направам сама акаунт и ќе си лупнам 23 views. Ајдееее, сакам 12000, дома веќе се пофалив уште вчера дека имам толку, срамота ако ме провераааааааат.
Ајде и јас конечно да си се пофалам со тоа дека конечно го добив Синото цветчееееееееее нај нај нај Хепииииииииииииииииииииииииииии!
Да се пофалам дека сум ослабела 3.5 кила. И тоа без знаење! Сега баш заприметив дека неколку феминки се жалеа, се здебелиле, а јас сум ослабела.
Со другарките набризина го изрежиравме одморот за оваа лето па дури и за следното Паметни девојки не оставаме ништо неиспланирано