Спичлес и јас го научив Се осеќам многу моќно зошто во новчаникот имам 5 кондоми Малку глупо е ова ама ете тоа сакав да си се пофалам Ѕверка сум , не ?
конечно биднаааа со тој со требаше да биднееее...значи вредело да се чека дури 6 години хаххахаха срекнаааа сууууумммммммммммммммммм!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Штом вредело значи да не губам надеж само јас изгледа ќе треба да чека 9 години, а не 6 Да не бидам офтопик, да се пофалам имам нова блуза
Да се пофалам дека имам нов саат(за една недела 3) сега ќе стагнирам малце. А да и сакам да се пофалам дека денес бев многуууу вредна - гоисчистив цел стан (бришев прашина и поминував со правосмукалка)
По долго двоумење и воедно предходно без мотивација и средно разочарана од изгорениот пудинг конечно се решив да направам палачинки -за прв пат во животот Ајде може вам и ви е смешно ама јас прилично си ја земам на душа секоја грешка во кујната , не си дозволувам киксови во готвачката кариера Сега да се надоврзам на предходно напишаното за конкретната ситуација , како што кажав направив палачинки и на мое пријатно изненадување уште од прва беа многу повкусни од повеќето што сум ги пробала ...а да не зборуваме за последните кога веќе ја бев совладала техниката на брзо вртење Горда сум и ете јавно се фалам иако за денес чинам добив доволно пофалби од другите : Ги правам најубавите палачинки на свет !!!
Денес е мојот најсреќен ден. Конечно ми се исполни сонот, да го работам она коешто од малечка го сонував. Последното интервју заврши успешно и во јануар 2011 заминувам заедно со мојата ќерка (а се надевам дека и дечко ми ќе дојде) далеку, далеку многу далеку. Ептен сум среќна