Морам да се пофалам дека си ги купив најубавите сандали до сега у живот! Прв пат онака квалитетни кожни и на висока штикла..нема веќе да ја слушам мајка ми да вика ќерко облечи се малце на виско да те види човек! ама за овие вреди и нозе да си скршам (шаалим се!)
Да се пофалам..ми идет ловето за неколку дена и мора да се спремам да соберам кондиција зш ке ме пцојсат.. ...долго време не го имам видено Спојлер цело лето ..па зато сега ке надокнадиме
Ја имам за фалење .... Сабајле одам за Охрид ќе одморам 5 дена . Потоа ќе почнам да работам и плус школо. И да од петок на аикидо
Малце ми е глупо, али и вака на пријателите лично да се фалам ми е глупо, па така да ај тука.. Имам IQ 146 мене тоа ми е многу битна работа така да мнооогу сум среќна
Ajde i jas da se pofalam.. si kupiv seksi farmerski kusi pantaloncinja, trenerki , patiki i si kupiv pribor za vo skolo i sve odtalo mislam neli temperni boi bela temperna tube i drugoo.. i nov kreon
Да се пофалам, денес јадев риба. За прв пат во мојот живот да ја изедам цела. Инаку ич не ја јадев/сакав. Фала богу, прејадев.