И јас да си се пофалам Цели 6 години со златото мое Не ми се верува дека толку време помина и искрено не се чувствувам дека толку многу време помина. Среќна сум, исполнета и задоволна
Дсп дека денес си купив сва пара патики. Сакав да си земам едни ама асални, ама ништо не излезе од тоа.. Го прошетав цел трговски.. едвај си најдов. Имаше во неколку продавници, патиките да се поделени на машки, женски и детски. Ама мене се ми се свиѓаа детските, и немаше поголем број од 39,40, а мал калап. Или па некои ко кондура од напред, или нема број, или па некои џиш бои. И на крај од runners си земав патики. Едни црни, и лила. И си купив вакви звучки конечно. Спојлер Од вторникот мислам дека бев без звучници, ама прееска си надокнадив за цело време.
ДСП од денеска почињам со штедење парички па кај и да е до октомври таму планирам цело шише од 1,5л да го наполнам
Да се пофалам, денес дечко ми купи кола. Цел ден не ми кажуваше каде е и што прави и кога дојде да ме земе ме изненади. (најмногу ме израдува кога ми рече ајде да те учам да возиш. Зеде нова кола и одма ми ја дава мене да учам. Го сакам што секогаш ми верува и ме охрабрува). Е многу си го сакам
ААА и јас да ви се пофалам декаа направив еден домар предучилишен шопинг,ги содрав моите од пари давање
ДСП дека на 1ви Септември си ја земав дипломата од математика натпреварот и се надевам дека годинава пак ке фатам некое местенце
Јас додуша уште онаму во СДК си се пофалив, еве и овде. Си положив поезија и официјално ја исчистив прва година! Three more to go! И еве си се заливам со ова, морав да пробам, ЕлеМентал го препорача
Морам да ви се пофалам. Како прво, си дојде мајка - ми донесе купишта ситнурии и глупости, и изгледа добро и' влијаела климата - деновиве ќе бираме кученце! Не можам да им верувам на ушиве - не, не и не.