Конечно,конечно и конечно...се изборив со самата со себе се соочив со него..без солзи во очите без трепет и страв...да се соочив со него...и сеа више ги нема 70% од проблемите у мојот живот
Имам нова машина за перење и пасатор за правење кашички на малиот мочко взехме му и многу облека за зимата да не му е ладно на прстињата. Оооо, сакам и да се пофалам со многу добар комплет:Историја на Византија на српски во 5 книги, страшен комплет, проверивме после тоа во интернет и видовме дека во Србија чинел 200евра. исто и Историја на Османската Империја на српски комплет... А да, заборавив да кажам, дека отслабнав со 30 кг кога забременјав бев 58 кг, многу слаба бев, кога бев 9 месец бев станала 90кг, и сега после 6-7 месеца после пораѓането отново сум 60кг без диети,без фитнес без ништо :geek:
Да знаев дека има ваква тема,немаше да се фалам во СДК дека си го зедов испитот (мразам вака да се повторувам,ама ај бидна,ум за друг пат) Друго шо да се пофалам,ќе си идам за Македонија уште неколку дена и ќе го посетам Скопјето и ќе се изнашетам,патем ќе си се видам со другите шо ми се таму Тинкербел со здравје да си ги користиш и долго да ги користиш
Си го купив долгобараното палтенце! Од лани ова време пекав и сега конечно. Уште фармерчињата што си ги бендисав да си ги купам, а и блуската може . Изгор е луѓе по прадавнициве .
Да се пофалам си го сменив аватарот. Редно беше А и девојкава ненормално личи на мене... Значи буквално останав подзината! Како мене да ме сликале. Страшно ми паѓа дури Исти црти на лицето, косата иста(боја, форма), цигарчето е во рака секако и телцето каде-каде исто. Еве тука поубаво се гледа сликата. Спојлер