Да се пофалам, на писмото кое требаше да се напише за домашно (Англиски) професорот ми напишал: Most original + excellent + outstanding + remarkable ! Please type this to post it in the classroom!!! Мојата (надворешна) реакција која сите ја видоа - Мојата (внатрешна) реакција која никој не ја виде -
Ни тргна нa форумџикиве со училишни пофалби. Си добив петка по математика со сите можни поени, и бев пофалена како најак тест во класот.
Една годинка на форумов... На денешен ден... Сеуште ги памтам причините зашто почнав да пишувам... Многу ми има помогнато самото исфрлање на емоциите тука, а да не зборам за прекрасните личности кои секој ден ги читам и се полнам со позитивна енергија ... Многу работи се сменија за оваа година... Со гордост се фалам дека имам официјална една феминска година... Ве сакам жени, останете такви, совршено несовршени!
Среќна сум што повторно во мојот живот си сум во контакт со една многу драга личност....Доволно беше само разговор и мило ми е што сме пак во другарски контакт
Си облеков капут.. И гледам нешто ми шушка. Шушка се шушка да ја волим да се шушка. х) И кога, најдов 10 денари, нови. С`г су скупе паре, с`г је оскудација. Шалу се. Али стварно најдов 10 денари. Пардон! Редактирам. 20 денари биле.. Имало уште една во другот џеб, не толку нова.