Ај среќен роденден Иначе јас не сум баш за фалење! Си ги расипав повеќето оценки спиејќи на форумов ама затоа викендов скапав од учење да поправам колку што можам! Сепак сакам да се пофалам за петкита ликовно и македонски! Посебно ликовно,зошто ич не ме бива за цртање ама затоа мајка ми...
Пара рам пам пам, пара ра рам пам пам.. Реците драгичка. Имам нов мобилееен. Има дури и камера од еден компир мегапиксели. A овој кантава ми е на поправка. :up:
Правев торта и поубава испадна од на мајка ми (или само така ми викаа за да ме утешат и да им направам и друг пат )
луѓе фатив на спортска и еве за Мартинушка едно мартини за тоа што ми држеше среќа и веруваше у мене Мартеееееееееееее
Истото да се пофалам и јас. Ќе има частење за викенд, ако успеам некоја добра пара да му зеам на татко ми од тие шо ги фати на спортска. Блу
Фатив на спортска Имам ново сако (шо нема да го облечам ич) имам мноогу убава алка (мајка ми шо ја правел како млада, сега е моја јеес. рвпат сама правев пици (само едната ми загоре) И тоа сеа..сум имала ја многу за фалење, ај сеа гитла, кидам да спијам
Си ја поправив единствената 4 во дневникот и сега сум сосема одлична на тримесечје. ииииии ја видов сестра ми, се врати од факс, и ми донесе нешто special..
Да се пофалам четири години четири мачни години не сум имала вакви отценски на прво тромесечие, најпофалена ученичка сум во цело школо, дома сите се весели,мајка ми почна да плаче од радости, (нормално заради отценките ) жената немала видено толку петки четири години Спојлер како детенце сум од забавиште кога ке добијам петка на школо примерно девојче сум си учам
Кожа не ме трае да не се пофалам Вчера си добив на подарок (од родителите на кумашинчето ми ) прекрасна кожена јакна ,со крзно внатре и по ракавите и кафеава беретка ,од најубавите И вечерва го имав најјакиот секс во животот ,колку анимален толку романтичен
ПОЛОЖИВ Ќе вришрам ќе скокам од радост ААААААААААААААААА Конечно и јас возач амн више одвај дочекав!!!!!
Еве, конечно да се пофалам. Заврши тромесечие. Тато беше на родителски состанок. Сум се издвојувала со своето знаење од другите ученици. Сум била подобра за нијанса и од сестра ми. После се и сешто, убаво ми беше да го слушнам ова.
Оваа учебна година ниеднаш не сум избегала од час . Освен минатата недела кога ми беше досадно и тоа не се важи . На сите испрашувања одам и сите оцени до сега во дневник ми се петки .