Да се пофалам сите ми се 5 ки само три четворки (на школо секако) -Хемија (на наа по хемија и се ближе смртта ) -Историја (тестот 3-че) -Германски (исто како историја )
Да се пофалам, ми се дигна. Цвеќето де! Сериозно, неколку дена не бев дома и ми овена, ми падна, и покушавав да го дигнам, не се дига, оно на пола као демек, млитаво никакво. Ќе си заплачев. И еве го стимулирав со водичка 2 дена и се ДИГНА! Радости сум бре
Да се пофалам денес по пошта добив подарок од Бугарија од мама и тато за роденденот парфем : и едно зимско кожухче слично на ова, али црно...
да се пофалам,само што го завршив ѓерданот(се занимавам со правење рачни изработки кога не полудувам од учење,е*ате средното медицинско)
Да се пофалам, суштествово од аватарот е во моја сопственост. Иако веќе половината знаете, од фејсбук де
Да се пофалам и јас нешто бе... Ја запознав Трендафилка, пиевме кафе ... Зборлесто ѕверилче полно со енергија и фетиш за огледала ... Од неа очекувам анализа кога ќе имам 500 мислења, ме виде и во живо...