^ Лудак! Да се пофалам и јас бе, го запознав Елементал, пиевме кафе, т.е. он пиеше топло чоколадо, а јас кока кола лајт, ама така ни е зборот де - кафе... Не му дадов да дојде до збор, можно е и малку да го уплашив... И во кафиЌот немаше огледала, да не ви го мати умот. Да се пофалам и дека добив гратис за Таксират и после ја одбив картата за повозвишена цел, т.е. се жртвував за едно гревче, за да завршам во кафиЌ со геријатрија, во сабота навечер.
Да се пофалам положив државен испит за здравствен работник ,сега званично имам лиценца за работа Сега уште една работичка да си најдам ми фали И да се пофалам и дека фатив спортска
Епа да се пофалам и јас, најубаво си поминав на свадбата на брат ми весело,играње,пеење абе мерации ... ќе се памети и тоа како
Како што се пофалив на една драга феминка ќе се пофалам и овде на сите , положив тестови за возачка со 0 негативни поени И татко ми исто
Од комшивчето најдраго од Америка си добив комплетче танга и градник, од Викторија Сикрет и најубаво млекце за тело исто од ВС Има и нешто парталки што си нарачав ама ова ми е најубавиот поклон
Вечер ако сте во близина на Гевгелија повелете.. локацијата е само сменета во Дом на Култура Гевгелија..
На крај се наредивме сите учесници на сцената и нели не почестија со аплаус и потоа со поклонче.Ми го дадоа кесето и гледам нешто многу ми тежи и веднаш си правам 300 филмови во глава што би можело да биде Се мислев дека е шише алкохол но нема смисла нели па си викам шише сок е валда.А сите гледат во нас нема смисла да ѕирнам во кесето и излегуваме од сцена и слушам слатко од смокви,слатко од смокви Е така да се пофалам добив тегла слатко од диви смокви И да еве ја гледам снимката од настапот и си се смешкам Битно побликата беше задоволна а штом тие беа тогаш и ние сме. Спојлер денес сме биле многу подобри (смајлиштосечешкапоглава)
Paaa.. da se pofalam deka sum najdobra vo klasot imam najvisoki ocenki iako ucham vo stranstvo i na pochetokot imav problem so jaziko sea gi nadminav i italijancite i mi e mnogu milo Da se pofalam deka si fativ dechko za prv pat i odime vekje 8 meseca mnogu si se sakame ama imame mnogu kavgi i sakam da se pofalam deka dechkomi konechno ke zeme vozachkaa i ke me nosi kade sakam uff ho ho hoooo