Леееле ама се изненадив сега кога си видов под корисничкото име-цветче! Епа да си се пофалам го добив моето прво цветче Не знаев дека со 50 мислења се добива. Си се израдував ко детенце на цветчево. Цветченце тоа најубаво
Да се пофалам,немам кај за нова година! Се се договараме и никако да се договориме! Али како што лани на 31 дознавме кај ќе славиме не ме чуди и оваа година во 5 до 12 да се договориме
Позеленев бе И тоа сега приметив Спојлер Епа нека ми е со среќа и се надевам на никој не му здосадив со мислењата
Добив на поклон приврзок срце од златарот кај што менував нешто сребрено не е златно жошто ќе требаше да го подарувам и јас потоа .оти не обожавам злато
Да се пофалам за тоа колку бев силна денес. Стварно сакам да се пофалам. Сепак овој е првиот ден, ќе видиме понатаму, но добро сум си. Му свртив грб, се одлучив дека очи не сакам да му видам, дека не сакам ама баш никаков контакт со него, и цврсто си стојам на тоа. Веќе 8 часа. И да, само што го избришав од мсн и фб. Нека крши глава, ајт!