ДСП дека пред 2 недели ми ставија фиксна протеза. Многу сум си срекна, ке ми се исправат забчињата. ах, таа пуста желба... ми се исполни хххххх
Да се пофалам, го добив првото новогодишно пакетче од сестра ми и моите. Ама пред тоа, го отупував, малце и на шала.. и они стварно ми направиле пакетче, со сите работи што ги сакам. Срцки бе. После ќе одам, и јас ќе и направам на сестра ми. Спојлер
И јас денес си го допив првото новогодишно пакетче.. Од мојата бабичка....Си ја сакам. И ми направила погача за ручек...Знај таја шо си сакам. Се радувам како мало дете на пакетчето. Моите ми дадоја пари но пак не ме израдуваа колку баба мии
дсп добив еден многуууууу убав прстен од дечко ми за нова годинааа најмногуууу си го сакаммм душичкааа
^^ И јас имам и нов аватар и нов потпис па не се фалам во две теми. ДСП, среда тргнувам за Скопје, ако не друго, барем ќе се одморам малце и ќе си купам нешто.
Да се пофалам дека гледав 4D краткометражен филм од 15ина минути и беше невероватно! Сликата беше во 3D, пред мене летаа папагали и фризби за малце ќе ме акнеше по глава, а освен тоа имаше специјални ефекти како чад, тресење на подот и прскање вода (на екранот имаше сурфер и кога бранот плисна во екранот, плисна и вода, нормално не колку од бранот да те окапе, ама доволно за да се долови филингот). Unforgetable!
Хм...убава тема, кога ја видов темата по незнам кој пат „Да се пофалам“ сватив дека сакам и јас да се пофалам несто, така да форумџики ви се пофалувам дека сакам да си фатам дечко ама дечко онака салам а не некој колку да кажам дека имам дечко!!! Ете ја мојата фалба
Да се пофалам, ги положив сите колоквиуми во сесијата, и сега ми е малку досадничко, секогаш сум земала учество и во испитната сесија, ама не и овој пат.
Не најдов тема да с епожалам па ај овде Имам нова фризура се рашишах ептен кратко . Немам коса Трагично е .
да се пофалам дека штотуку се вратив од фризер и сум преесреќна како ми стои косатааа, мн убаво мириса и да се пофалам дека ноктите ми се средени после дооолго време нешто како на сликата ми се