Ја научив да ја кажувам брзо: Карикатуристот, карикатурира, карикатура, со карактеристичен, карактер.
КУМАНИ БЛУЗООООНННН!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ОМГОМГОМГОМГОМГОМГОМГОМГОМГОМГОМГОМГОМГОМГОМГОМГОМГОМГОМГОМГОМГ! *да се пофалев на друго место ке испаднев патетична, овде ме сваќате се надевам!
Да се пофалам дека после недела-две мрзнење и одење со чизми што ми пуштаат вода а плус и не ме топлеа, си купив walkmaxx од топ шоп и сега за мене нема зима, ми вријат нозеве, ма ич не ме боли и на работа ги носам, си зедов други кратки чизми ама не ми се соблекуваат овие, си ги зедов 2590, на попуст со картичка. Ама тоа што измрзнав ќе си го прележам, гаранц, ама и покрај тоа уживам во снегот, вчера цел рид изодев со чизмиве, малку листовите ми се преоптоварија ама се препотив во двата правци, поминав низ снег по кој човечка нога не стапнала
Ааа, вчера сум била вредна. Сама направив торта, без рецепт. Онака, спојував.. пандишпан од една торта, фил од друга.. Па заменував состојки, наместо ова, ова.. Филот има вкус на карамела.. Абе да не се фалам, ама стварно е убава.
Епа да се пофалам дека некој мисли на мене на овој пијан, љубовен ден. Секако, мамичка. Ми купила чоколада Волим Те! и моето омилено парфемче. И ми го стоплија срцето кога онака филмски се бакнаа со тато во моментот кога изговорија Среќен Трифун и Валентин а во рацете си заменија вино, медењаци и парфеми. Колку сум среќна, на СИТЕ од се срце ви ги честитам празниците!