Вчера си купив убава црна блуска од Рамстор на намаление за триста денари не е ништо посебно ама ми го поправи расположението.Ми прави мерак мислам ке си ја износм многу бидејки е обична и еднобојна на се ке ми одговара.Со малку сум срекна па да ви се пофалам.
Фраерките не се фалат дека се фраерки..еве јас на пример не сум фраерка... Да не бидам офф. си ја ишишав мојата метла од коса .До душа..није више метла!
Ми дојде инспекција и рака на срце ме пофалија многу била чиста собата...како не им е мака да замараат пациенти со нивната работа. Протестирам!
Зелено ми е цветчето! Феминки, ај петиција за админите да ја сменат бојата. Многу, не знам.. тапа ми делува зеленово.
Да се пофалам и морам да се пофалам си барам некој добар рецепт за торта, и ќе си правам торта дека утре ми е роденден!!!!
Паднаа и сликите за табло за апсолвентска, конечно се повеќе и повеќе се приближува тој момент, завршувањато на факултетот. Абре се умрев од смеење, како карла дел понте сум во тоа наметкта, кошулата, краватата и капата т.е само таа ми стои, ма да ми прилега цел тој аутфит, судиски Покусо да не останам се пресликав 2пат, неможев да се гледам искривена на табло. Вака анфас право, блага насмевка Си се свијам битно
Хмм да се пофаламм.. денес го правев тестот за кој што ни мааааалце не учев а бев преисплашена, ама се` напишав и мислам дека се` ми е точно. Спојлер Географија
Да се пофалам проектото што го правев во ЦК ми е најдобар, да се пофалам и дека денес конечно ми стигнаа топилките, восокот и тие работи