Вчера бев на шопинг..си купив прекрасни работи,фустанчиња,палто,маички,менѓуши и ташна..и што е најбитно си ги купив црвените високи штикли од моите соништаааа..Хепи сам!
СЕЕЕ ВОЗЕЕВ НА ТИЕ АВТОБУСИ НА ДВА СПРАТААА!!!! ЈЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!! КОНЕЧНООО! Леее, еј, сеа мирна можам да умрам!
На овој ден пред 3 години го добив најслаткиот бакнеж. На истиот тој ден за првпат пеперутките заиграа во стомакот после долго "спиење". И така се нижеа денови, убави, поубави, најубави (добро де, имаше и некои грди )... полни со љубов и страст, среќа, внимание, разбирање, поддршка. Не можам да си поверувам дека така брзо поминаа три години. Ма како вчера да беше кога ме покани на вечера. Се сеќавам на се', буквално на се'. Чудно, но и тој се сеќава Ахххх, колку сум јас среќна и љубена. И сега, кога е толку далеку од мене, ми недостига бескрајно многу. Ќе издржиме ние, силни сме. Ќе биде подобро, ќе бидеме и физички заедно... Но, љубовта е уште посилна и поголема. Верувам секогаш ќе биде така. Те сакам сонце мое, ти си ми се'. Нека ни се множат годините и секогаш да си ми таков каков што си ми. Ho ho ho Happy Anniversary baby
Да се пофалам, вчера си ги купив најубавите штикли до сега, еве веќе втор ден ме јаде среќа нааааааааааајголема!
Утрово одвоив време за шопинг си купив материјал циклама 3 метра за 150 ден. ќе шијам фустан си купив две ташнички едната бела така по спортка е а другата сребрена таа е по елегантна... Си се почастив со топло чоколадо, и Viva... и секако ресани
да се пофалам, конечно изгледа ке пројдам низ тоа што требаше одамна. и да, си купив нови мокасинки и балетанки
Спојлер Мои се, мои... Конечно си ги купив А да, и едни вакви слични на овие од бит пазар P.s. не се рејбан Спојлер
Да си се пофалам и сама, какви њоки сум им направила за ручек дома мх мх, ме пофалија Башка генералка сум направила, абе злато од дете
ТедиГреј да си ги изнаносиш и очилата за сонце и Оксфордките! А јас да се пофалам дека си добив бесплатен викенд во Охрид. Сосема доволно малку да се релаксирам. Охрид, ми фалеше! Не можам да дочекам да те видам.
Да се пофалам и јас,дечко ми ми купи саат.Еве го! Иначе,подарок изненадување,туку така ме викна на вечера и ме изненади.Со цвеќе,кутивче,стокмен,си помислив ќе ме запросува(хаха ),ама не ме запроси .Едно 10 пати го прашав зошто е сево ова,немаше баш некој одговор,ми викаше за тебе,за нас...Тра ла ла.Незнам,уште сум зачудена,ахх.
За некоја минутка ќе излегувам надвор на прошетка...после месец дена. Пресреќна сум. Се радувам како мало дете.
Морам да се пофалам,иако дури пред малку дознав. Јас дури и заборавив на тоа дека се пријавив за добивање книги на фб преку Ѓурѓа. Кога денес читам сум била добитник на наградата-книга. Се надевам дека ќе ми се допадне,се вика Забранети задоволства. Баш се израдував ама не се чудев многу зошто знам ддека имам среќа со награди.