Денес за прв пат си направив сама ручек. И незнам дали дека јас го правев или што беше работата ама најубав беше.
Ајде и јас да се пофалам Намалив 2 кг за рок од 2 недели и ми се намали стомакот и + ми се оцртуват стомачни
После ова... Спојлер Редно беше, да се подновам, со уште нешто. Само многу гребе, не ми е убаво наместена. Затоа ја имам отворено устата, со вештачки смајл, ко чорапа. А оноа белконо, меѓу вториот и третиот заб, е паста. 20 пати ја измив додека ја ставив.
http://bukvar.mk/news/antologija-na-mla ... ewsid=1NkW Излегла и другата Антологија на младата македонска авангардна поезија. Ме има и мене на неколку страни со мои песни. Може да си ја купите во Феникс, за цена од 150 денари! Јejeje, ќе подарам сега неколку
ДСП бев на шопинг, во сабота одам на свадба... (немам претстава чија е, но штом моите велат дека е важна, зошто не?) хахах
Рашиша, се. И тоа едно 10тина прсти, сигурно. Сега се чувствувам толку лесно, што можам да полеееетам. Спојлер Ми се свиѓа... Ама нејќам да ја замислам, не пеглана. Пак ќе ми биде буф.
Абе ја скапав барајќи темана -што последно си купивте,не можев да ја најдам дали од нетрпение или ми „избегала“ пред очи,ама може овде е посоодветно. ЛЕЛЕЕЕЕ ФЕМИНОООО каков шопинг сум направила сум се надминала себеси. со нешто повеќе од 1000 ден. Сум купила две елечиња од оние како топ што се ( ептен убаво стоеле бе,градиве ми се преродија а цел живот имаат комплекси дека се многу големи сироти они),блузички од 750 на 350! Ми се идеше да ги грабнам и да бегам да не ми ги измерка некоја друга,преубави се комбинираат и во вечерни и во дневни излегувања,и едни тесни кафени пантолони како хеланки му идат,за 390 денари,од 750 исто. Значи сега се купувало мамата!!! Уф,после уште и едни чевлички и да си летнам. Обожавам ниски цени Кој не обожава е прашањето Готово,заборавив на сите проблеми,за евтини пари
Сите 4 дела ги прочитав од една книга. Значи стварно браво за мене. Ова не се случува мн често. И да за прв пат почнав да пишувам дневник и многу добро ми оди. P.S-На англиски го пишувам дневникот пошто македонскиот малку тешко ми оди.