Да се пофалам дека сум многу заљубена и дека се верив,добив од мама и тато кола и дека ми многу убаво
Вчера се фалев дека ми е најубаво,а сега да ви се пофалам дека сум 3-та смена на работа и дека онака баааааааааш ми е досадно и дека ми се пие кафе а немам друштво . И не е баш нешто за фалење ама да си кажам дека си купив една убава книга денес,и си ја заборавив дома
Се преселивме во нашата нова куќа супер е има 4 соби претсобље огромна градина и многу ми е убаво девојки ..........ве гушкам сите феминки
Да се пофалам си добив 5ка по Историја а темата ја научив во една вечер па јас сум била многу бистра бее
Од денес натаму ќе можете да читате текстови кои ги подготвив во врска со биологија и екологија, ептен сме тазе, се надеваме дека бар малку ќе го задржиме вашиот интерес, и ќе пробаме да додаваме факти и информации во врска со нашата земја, растителен, животински свет, и природни убавини, како и еколошки ситуации. http://ceokon.info/eko/
Да се пофалам дека синоќа на концерт си поминавме нај јако ....сакам паккkkk . Поздрав до сите што беа, па ajде кажете каква бев на сцена Дефинитивно ова е датум кој заслужува да остане во сеќавање.....