се спремам за најлудата ноќ во годината ќе одам во кафич за дочек многу сум среќна а момчето во кое сум влубена ми понуди тајна врска и ја прифатиф леле бе ќе си пукнам од среќа
Да се пофалам дека паричката се падна кај мене и пред пола саат дечкото на мојата 27 годишна сестра ја вери!! Многу сум хепии!! Сега почнуваат подготовки за свадба!
Паричката е во мене.Сите бараат и се гледаат еден во друг на масата и јас како мало девојче се дерам во мене еееееееееее , во мене еееееееееее happiness бе.
Исто и јас да се пофалам паричката е во мене. Оваа година ќе ми биде одлична. Ајде може и дечко ќе си фатам
Морам да си се пофалам, си купив нов телефон!!!! после сто години ваков ко на сликата, htc one x само црн. Што да кажам, авион!!! авион авион он мора да е.. засега е одличен, ќе видиме понатака како ќе се покаже
Епа последно за фалење паричката што ми се падна , па најверојатно ќе бидам редовен посетител на темава А две-три мислења над мене не ја прочитав форумѕиката која е ама со здравје нека си го користи хатецето
Да се пофалам дека 2013 не ми почна нешто посебно добро на љубовен план Па и за лошите работи треба да се пофалиме