Освоив 61 место на натпревар по англиски. Што освоив више Ама ако имаше многу места, еве другарка ми 202 беше
Пред некој ден добив зелено цветче а и хеппи сум го симнав ПАК Easy A ...овој пат успешно и планирам да го гледам за некој саат
.... си правам муабет со најубавиот човек (воедно и глуп) после долго време .... ах, да беше попаметен ќе беше подобро, ама ако убав е, ќе пројде кај некоја и само со тоа
Се вратив од состанок и што да видам, на маса во канцеларија ме пречека една најпрекрасна ружа. Црвена. Поточно млако црвено - портокалова но на крај крваво црвена. Преубава е. Кутрата таа како ќе овене за неколку дена Сепак многу и се израдував! И после не сум сакала подароци, ма дај! Кого лажам се прашувам? Себеси по се изгледа, затоа што оваа убавицава и те како ме израдува кога ја пронајдов тука до мојот најгалантен колега, кој пред Божиќ никогаш не заборава на мене и секогаш ме изненадува со некоја ситница тогаш кога тоа најмалку го очекувам.
Овој како мојот покоен апарат!! Што си го сакав... и сама му го ставив крајот. Смотана starfish! И да не сум офф-топик, ќе се пофалам дека денес јадев многу вкусни баклави. И верувале или не, веќе ми ја предвидеа венчавката. бабски муабет...на свадба да ви играме.
Денес си купив уште *10 лакови за нокти (покрај тоа што дома имам 200- бирав нијанси ), *циркони, *виткач за трепки, *лепило за лице кое беше суво камен, *печати за нокти со милион плочки- тотално нефункционални за ништо.... *и ред други глупости кои уште по пат ги изгубив ...со еден збор Е*АВ ИЛЈАДАРКА +..., НА ГЛУПОСТИ! (си имам почесто такви исподи, за после да ) ЌЕ СИ ПУКАМ У КОЛЕНО!!!!