На професорката и се бендиса проектот шо го праам.. Матурска проектна задача.. Стварно бев нервозна, не знаев како ќе изреагира. Напротив, нејзе многу и се бендиса.
Имам нов Самсунг Смарт телевизор,и живи радости сум Ко ќе седнам сеа пред телевизор,цел ден нема да станам
Кога ми се премрзнати рацете, најчесто сите прстени ми паѓаат. Само денеска имав два неуспешни обиди да го изгубам и вториот прстен од сребро и килибар и тоа на понетцијални места кои не се многу лесни за пребарување. for me
И јас го добив првото цветче Исто така денеска се потшишав пола коса сега е многу полесна и поинтересно ми изгледа Си купив нови црно-бели адидас патики преубави се
да се пофалам поЧетник сум на курс по италјански а маестрата ме префали во ниво 2од 1( а ниво 2 е за подобрите)
Си направив page на FB... Еве линк и лајкнете ако Ви се допадне https://www.facebook.com/pages/%D0%98%D ... 7974274213
Поклонче + вечера (скара, "хоме маде") + вино вранец&мерлот + кафенце + торта +++бацки, пусици&сех +иии две карти за во кино Синеплекс = годишнина Еве ја тортата