Еве јас се охрабрив и направив блог за моите дела,сеуште сите текстови не се објавени но ќе бидат скоро.Сите совети ,критики и забелешки се добредојдени.Имам 15 години и сеуште се учам да пишувам проза.Ќе ми биде мило доколку ви се допадне http://izmeshanichustva.wordpress.com
Бидејки нема бутик што ми одговара на стилот.. се решив да си ги средам малку фармерките по мој вкус. Им ставив нитни отпозади на џебовите, однапред ги подискинав малку и бидејки излегоа баш како шо сакав, отсега па натаму јас ке си бидам сам свој мајстор. Се лутеше малку мајка ми, али кој ја прашува нејзе? Баш сум задоволна.
Денес сме правеле еден месец со дечко ми. А јас заборавив. И мечето мое ме викна кај него дома и ми направи пица оти немал пари во него за да ме однеси в пицерија. Незнам како запамтил. Мислев машките не памтат датуми. А и не е голема работа, еден месец е.. иако се осекам како години да сме во врска. Спојлер Абе сто века да го барав немаше да го најдам ваков.
Се пофалив и во СДК,ама ајде и тука... И купив на срцушката моја од кученце,ланци,околувратник,прва помош,кутивче за храна,пластична играчка (чевли,кои одма ги искина и ги изгриза),влажни марамчиња за кученца,мисиркино месо за кучиња во конзерва.... И вчера за првпат се шеткавме со новиот околувратник...Па и розев,со срциња..Абе права принцеза...
Си купив едни чизмички на кои цената им беше малце солена, 2 500 денари лепнав, ама преубави се и вредат толку!
Еее редот е и на мене Да се пофалам дека ми стави професорката по математика 1 и баш ми беше смешно.Само една единица останатото се 4 и 5.И кога виде професорката само ми рече: Аман бе девојче,кој ѓавол ти има влезено во тебе,па само математика единица да имаш. хахахаха