Добив две 5-ки лалал...и молам бога утре математика да решам за двојка тестот.. Спојлер а сигурно од 33 души ке имаме 30 кеца така да тешко двојка да извадам
Сакам да се пофалам дека срцето убаво ме изненади Добив од него пртекрасен подарок. (без никаков повод, изгледа предновогодишно расположение) Се појави кај мене пред врата, јас отворив и ми вика стигна дедо мраз Подарокот многу ми се допадна и беше многу убаво завиткан,а плус си добив и една црвена ружа која посебно ми се допадна.
иско ке умрам од ова факлутетот ми остана само уште еден колквиум у петок.....патем знам дека сите ке ги положам бааајаги се спремав .....ке ме биде
Да се пофалам дека решив убаво на тестот по математика.Се надевам дека ќе си го поправам скапаното двојче во повисока оценка.
Да се пофалам дека добив три петки денес Математика(со сите бода),Германски и Физика (исто со сите бода)
печатчињата функционираат, но мозеби незнаеш, одлепи го најлончето од нив, изгреби го не се познава дека има.... Извинете за оффтопик
Да се пофалам денес добив две 5-ки....Една по Македонски јазик-писмената и ја читкав пред цел клас Спојлер само 4 петки имаше во цел клас и една петка по Граганско Спојлер сама си дигнав раче
Да се пофалам си купив убав розево тиграст веш за првата нок од новата год да му бидам убава во хотелската соба на златниот мој.
Си купув две новогодишни свеќички од џамбо и еден комплет турпии .... се радувам како мало дете, а не потрошив ни 200 денари ....
Да се пофалам си бев на свадба и си поминав многу убаво! И си купив два пара чизми, едните до над колена, другите ниски, и двата пара се на штикла. И многу ми се убави Ииии, си купив екран 23 инчи со најнова технологија ЛЕД. Сега да знаете како ми е убаво, ко плазма телевизор ми е.
Има една тема се вика...што последно си купивте?! Он,да се пофалам покрај сите чудни изненадувања во денов...бившиот ми испрати поздрав со музичката нумера... http://www.youtube.com/watch?v=HunnFwJg ... _embedded#!
Да се пофалам, ги положив сите колоквиуми и сум пресреќна...значи се исплатеше маката Да наздравиме, кој сака бело, а кој црвено?