Да се пофалам, имам многу интелигентно кутре што насекаде моча освен во неговото креветче. Не може кај него да биде валкано.
Феминки,денов ќе го завршам со сино цветче.Среќна сум Нова сум на форумов,ама редовно ве читам и пишувам кога сум во можност.Се навлеков на странициве како пушач на цигарче
Да се пофалам пред спиење.Да не ве мислам Се закитив со уште еден рачен часовник,бел како што ви кажав. Не е битна ни фирмата,ни цената.Битно е дека е од саканиот. Ми значи вниманието на тој што ми е во мислите и во срцето. Одвај чекам да стартува утрешниот ден и да ми светне на раката.Верувајте,не знам утре колку пати ќе погледнам во него,ке ме растурат цагери,бе.Кој знае,утре можеби само јас ќе носам часовник и само јас ќе ја знам времеската зона.Што значи да имаш фетиш кон рачни часовници... И кога правам попис на мојот часовнички инвентар,секој од нив ме потсетува на поводот за кој сум го добила. А сите ми се драги
^ оваа иста ко мојата вентијага(или јакна) само што мојата е црна Добив двојка математика на тестот и пресреќна сум :geek: Спојлер според тоа што тестот беше претежок и пола одд кецови имаа
Да си се пофалам...денес си купував што ќе носам за Хепи Њу Јеар...и еве ја моднава комбинацијава (штиклите ми се ехееее,пред нова година купени-октомври месец некаде )
Честитки, си ја добила во најубавиот период од годината. Да си имаат многу љубов, среќни денови и здрави и убави дечиња.
Да се пофалам дека се смири со дечко ми.Одевме година ипол,бевме скарани пола година и сега повторно заедно. Едноставно неможеме еден без друг.
Утре ми е роденден и на мене и на саканиот(уште да бидеме заедно и супер ќе биде)! Ист ден сме родени ама различна година Судбина беее