Да не се фалам многу скромно е... добив на лото И од играта "7 метри до подарок" што е на фејсбук добив реквизит за навивање.
Да се пофалам-си го зедов телефонот што ми беше на поени од Т-Моbile,не е нешто посебно,ама сепак,како за беспари е супер телефонот хаха. (На лизгач е самсунг,ама добар е,битно е нов и не се потрошив ни денар за тоа )
Конечно си купив маски за Ајфонот баш такви какви што сакам пресреќна сум конечно после толку долго барање преубави се за Ајфоните има најубави маски јас вакви земав
Освоив зелено цветче и среќна сум И тоа ми е сатисфакција да продолжам да пишувам.Да ме читате и да ве читам.А најбитно од се да се дружиме...
не научив ништо за утре , ама ако .. и онака ми е промашен денот... Но тоа не е се Сум го положила вчерашниот испит со 9-че ама ако
Да ви се пофалам и јас за моите оценки де Денеска правев тест по математика Ко што вели Еленчето, нема да имам поени ни за кец "Најдобра сум во математика", нема што
Сестра ми ми купила Милка чоколада, со срце. По повод денешниов ден. Forever alone level: over 999999999999
Денес во школо праќавмe анонимни писменца за симпатиите/саканите како и да е,во една кутија ги остававме и после одговорните ни ги даваа тие адресираните за нас. Замислете,добив дури две. Ама од другарките. Си пишувавме една за друга. ^Убаво викаш еленче,forever alone level 9999999999999999.