Вчера дознав дека предпоследниот испит сум го полжила со 10ка. Денеска бев многу вредна незнам што ми текна наместо да шетам на убавово пролетно време се фатив прашини да бришам по дома, да чистам... ма се сум светнала!
Да си се пофалам..моите Лејкерси конечно постигнаа победа.... Моите петки полека полека си ги запечатувам в дневник.... Да си се пофалам дека во моите мисли јас како археолог отидов во Долината на кралиците кај гробот на Нефертити...далеку патувам со мозочево
Викенд како од соништата. Требаше викендот да останам во Скопје поради тоа што една колешка славеше роденден кај неа дома. Но..се случи и тој ден кој го очекував. Татко ми ми се јави кога доручкував да си одам дома со првиот автобус дека колата за мене била стасана не верував најпрво и мислев дека ме зафркава.Во торбица само кладов едни патики.Се облеков и се спакував..и одма на автобуска. Mojот сон= јаве. Јас иден возач... Во автобусот неможев ни око да склопам.Слшав песни од мп3 а на мобилен пишував пораки на дечко ми, другарки, братучедата. Одам дома и прво прашање каде ми е колата.Потоа мајка ми ми држеше говори, досадни говори. потоа појдовме во салонот и стекаше...моето црвено количе. голф плус. Секаде возев додека бев во мојот роден град. лесна е за возење и многу сум среќна што ја имам. Нормално татко ми и мајка ми најпрво рекоа едно големо не за во Скопје возење. Но...како и да е...имам кола моја позз
Шо да се пофаља? ( Малце на Струшки да позборва и ја. Т.е. да попиша! ) АА да! Со дечко ми од денес ги оставаме цигарите. Jagodka.18 Да ми те израдвам срцке Другооо ЕЕ утре ( ама ваљда) че зема плата!
Да ти кажам дека ептен се израдував, кога го прочитав постов денот ми се разубаве, баш ми е мило што сте решиле и двајцата
дека сум да речам заљубенааааа по толку долго времее, досега пишев во испукајте се, ама џабе изгледаа.. се осеќам среќно, самата си се смешкам, си потпевнувам.. го сакам ова чувство.... ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕ САКАМ ДА ГО ВИДАМ ПААААААААА......... ама сега (засега) не можам да се пофалам со повеќе........ хухухуахуахаухауахуаха летамм....
да си се пофалам и јас со мало задоцнување Повеќе не спаѓам во редот на момите, народски кажано Станав сопруга на прекрасен човек кого го сакам со сета моја душа, тело и срце. Па убав бил брачниов живот (сега за сега)
И овде да се пофалам,физика на тестот добив 5ка.И тоа не препишував .Уште се чудам на тестот,не ми се верува физика да имам 5ка јас . Просто неверојатно .