Сакам да се пофалам дека пред 5 дена сум направила година откако сум зачленета на фемина , тогаш не се сетив да пишам
Да се пофалам, несакајќи ја боцнав наставничката по Ликовно со молив (во грбот) Исто така успеав да ја решам сложувалката по Математика..
Ахахахахахахахахахахахахахахаха леле луѓенца сама си правам смешки и сама си се смеам си реков ајт тро да денцам,сама кај мене во соба...ја пуштив Адреналина на Џеј Ло и Рики Мартин па после Талк Дрти од Марула како и да се викаше пејачот и си денцам така со слушалките на мене во филм демек-ЈАС НЕМАМ ТАЛЕНТ и така кога се свртив комшијата си пушеше цигарче на балконо и јас цело танц со ѕвездите направив..Ете да ви се пофалам колку немам талент а и мозок и тоа не е се! на 30 метри на часот по Спорт истрчав 7.02 а после 7.08 секунди...абе жими овие смајлиЊава јас сум побавна и од најбрзиот полжав на планетата ете така деее... и според пресметките на мојот оценкиводител(татичко ) јас ќе завршам со 9 петки и 2 четворки и 2 тројки на крајот освен ако екстерново пусто да остани оган да го изгори тој шо го измисли ова-Господи прости ми(прво колнам после прошка си барам ) и така да ви се пофалам успеав во текот на оваа страдална недела со учењево да прочитам една книга...
Баш се израдував, онака отворено светски! Ни ја споделиле песната на српски сајт: http://balkanrock.com/rybarska-i-ann-go ... odi-audio/ Хепинес!
Станав теткааааа!!! Пак!!! Имам најубава внукичкааа Одам да и ги изедам обравчињата Кој е за славење, нека повели