Да се пофалам и јас ајде. Добив прво место на натпревар за состав на тема „Хуманоста како човечка димензија“ и денес си купив нови чизмички, ги обожавам.
Da se pofalam iako toa ne e bas za falenje deka sum knap i iam mnogu obvrskiokolku nova godina fakultet potpisi polaganja proektni shopping i se ostalo dobrata strana sto vsushnost e za falenje e toa deka se mi e skroeno po plan kako da se dvizam so obvrksite i deka sekoja zacrtana tocka koja se naoga na mojot plan odi step by step i se ispolnuva onaka kako so ja sakam
Да се пофалам..Иако можеби нема да ме разберете или глупо ќе ви биде..Ама мене ми значи тоаа... Успеав..После многу потрошено време на барање на програма.. Која автоматски ти го форматира компјутерот..и уште една програма која автоматски инсталира програми.. Така да ја кога го форматирам пц-то..Само го ставам узб-то и си кулирам
Оваа недела сигурно се здебелив 3 кг, а на диета сум. Замислете да не бев, 7 ќе качев. За пофалба сум.
денес добив покана за National Art Honors (дека сум била добра во ликовно) и крајните тестови и поминав со одлични отценки за првпат во животот се чуствувам горда од себе
Сакам да се пофалам дека имам личности околу мене што навистина вредат, и многу сум горда и среќна што ги имам! <3
Додека некој се фали од љубов ја да си кажам дека вратот ми помина фалаааааааа богууу можам да го вртам лево десно,ах јадна ја хахаха
ЕПА МОРАМ ДА СЕ ПОФАЛАМ! КОНЕЧНО! Почнавме да си го средуваме местото каде планираме да си се преселиме! До крајот на месецов си одиме, нема повеќе живот во заедница со свекор и свекрва. Пукам од возбуда и среќа!