Epa ako se falime tuka , onda i ja da se pofalam, vezbam recisi dva meseci vo teretana rezultatite se neverojatni, i decko mi ne moze da gi trgne racete od moite podobreni oblini.
Вака сега седмицата е среќен број.Да,денес тоа го видов за втор пат.Но овој пат тоа се две седумки.Минатиот пат беа вкупно 100 бода за петка,а мене ми фалеа 96 за да ја добијам таа бројка шо ми наликува на трудна жена.Денес го добив резултатот од другиот тест што го правевме математика пред недела-две.Овој пат од можни 92 бода,мене ми фалеа 77 бода за петка.Ми се чини нема поголем стап,бандера или чечкалица од она јас шо денес си го добив на тестот.Пу,пу машала
Шанелот машала си ја држи цената 90-100 евра 100ml. А Версаче 50 ml мислам дека беше 3000 денари, ама не сум сигурна. Ама најмногу траат ставаш мирисаш 3 дена
Да Ви се пофалам дека добивме твитер награда, за нај-фото блог 2015! http://it.mk/pobednitsite-na-blogirame-i-twitter-nagradi-za-2015-se/
Да се пофалам денес за поклон добив слатко, мало кученце раса чивава. Си го викам Фуфи.. Многу е слатко
1 минатиот пат пљус 1 од сега значи математички да прецизирам 1+1 даваат 2 Му благодарам на домашните шо ми го пишат домашното по мојот најсакан предмет математика и шо си ги носам какви такви.Еееееете зато профето ја чкрапна таа пајката и ја напиша в црнио тефтер. Им благодарам на единиците...(жив сум ви јас доказ дека 1+1=2)...исто така благодарам на пајката,то ест двојката...благодарам ваша есенцијо
Вчера беа собрани друштвото на тато,па ме викнаа и мене дека парето беше кај тие шо сум кума...и сега после вртењето на мазникот на полноќ,игравме комар,то ест се коцкавме онака за забава.Игравме каса и јас нормално играв,душата ми сакаше Aрно шо душата ми сакаше,ама среќата не сакаше баш...заработив 75 денари патем
Па на први имам лет, во новата дома, се навикнав таму сега тука ко изгубенка сум, не можам да се адаптирам на оваа средина, си ветувам овој пат ќе се изнашетам. Zürich, warte mir.
Не знам дали е за фалење, ама од денес конечно почнав да вежбам после којзнае колку време. Не ни памтам кога сум имала толку мотивација како од денес.
Да се пофалам дека ме делат уште само 23 страни од целта. Потоа со мерак ќе ја трошам првата плата. И со нетрпение ќе ја чекам новата работа.