Хах, баш ме интересира тоа како ке изгледа. А овој Чарли не знам што се глупира, баш му одлично одеше сега му текна да се прави паметен
порано ја гледав серијава па престанав ми стана досадна. Сега ако се појави Ештон и те како ќе гледам
уууфф серијава ја обожавам солзи ми течат од смеење кога ја гледам се надевам дека и со ештон ќе ми биде интересна
Почнав да ги гледам епизодите од 5та сезона. Со мажлето задно ги гледаме секоја вечер, по 2-3 епизоди. Едноставно одлични се во глумата. А за тоа Ештон да влезе ...Хммм... Е тогаш дефинитивно ќе треба памперс да носам кога ќе ги гледам
Ја обожавам серијава, пресмешна е...Само мислам дека е многу касно, барем кога сум прва смена, нема шанса да ја гледам-после тоа, од сабајле сум како зомби
Серијава е како што би кажале американците: hilarious!! Чарли Шин си го прави своето не нешто во последно време се курчи 3 милиона од серија сакал, амааааааан!
Ако е вистина дека ќе продолжат со Ештон, тогаш ќе почнам да ја гледам сријава. Предходно не ја гледав поради Чарли, зашто ми е крајно антипатична фаца, а си има хумор серијата, ама фаца неможам да ја сменам коа го гледам.
Ама што праат веќе на А1 ! Де викаат вторник и среда. После сабота и недела. Сега пак среда. Ееее па сега нека се носат, у три лепе. Се извинувам на речников, но ми одат на живци!
Знае некој која сезона е ова, или епизода? Прочитав на Гугл дека е 4. 100% сум сигурна дека „ќе“ ја даваат на А1.
Два и пол мажи на Фокс Лајф? Лавли да не се префрли на How I met your mother, бидејќи сега брзо беше Енрике таму?
Мене ми е баш мило што Ештон Качер ќе биде новата главна улога, мислам дека ќе му биде достојна замена и ќе го зголеми рејтингот на серијата, а овој Чарли Шин ми стана некако антипатичен. Изгледа му удри славата во глава, тотално човек без карактер за жалење па и семејството си го упоропасти.