Кога серијава не би го носела насловот „Два и пол мажи“ со Ештон Качер, мислам дека ќе добиваше многу поголемо признание отколку што заслужува. Чарли Шин го нема, тоа е тоа... Истиот тој (карактеристичен, ретардиран) хумор го вивна Ештон во ѕвездите со „Луди 70-ти“. Колку побргу се прифати фактот дека Чарли Шин го нема, толку побргу и ќе се ужива во оваа, и натаму одлична хумористична серија.
Јас сакав да го видам Ештон, мислев дека ќе ја живне серијата. Ама улогава некако му е глупава, како да го гледам пак во Лудите седумдесети глупавиот Келсо... Ќе продолжам со гледање, уште не ми е толку тапа да се откажам, ама се надевам дека нема да продолжат со отупавување.
Мислам дека премногу направија Фама за влегувањето на Ештон во серијата и големи беа очекувањата,и на крај поголемиот дел што ја имаме гледано од самиот почеток, се разочаравме. Серијата според мене не е тоа тоа без Чарли Шин. Спојлер Имам другарки што сега почнаа да ја гледаат откако влезе Ештон, па се трескаат нешто по земја колку им е смешна. пффф...
Јас воопшто не сум разочарана од серијава по влегувањето на Ештон. Таков е ликот, смотан по малку, со дорки смисла за хумор, тотална спротивност од осторумните забелешки на Чарли. Баш е симпатичен според мене и внесе друг шмек во серијата. Инаку и Ештон самиот има изјавено дека по малку е разочаран што секогаш му даваат улоги кои се хумористични, меѓутоа смотани и приглупи. Дека воопшто не е лесно да се глуми идиот, ама очигледно него тоа добро му оди. Плус мелем е за очи. Такашто, како жени не гледам зошто ви смета. Мене ме нервира малиот. Црв, неписмен и мрсен.
Серијава ми е преуба, со душа ги чекам новиве епизоди да излезат. Јас го сакам Ештон како глумец а и во серијава супер му е улогата, ама сепак Чарли си е Чарли. Едноставно незаменлив е.
леле како сум се смеела со епизодава. Ештон ми е откачен, ама Алан. Алан ми е поим за будала !!! Го обожавам. Сега знам на кој се метнал Џејк. А на крајот од епизодата , ќе паднев од кревет од смеење.
Серијава ми беше далеку подобра со Чарли. Не дека и со Ештон не е добра, ама имам некоја одбивност кон него :/
Ја обожавам серијава. Имам гледано докај 4та сезона некаде. Другите ги немам симнато и само ги прегледувам овие што ги имам. Ќе гледам да ги симнам во скоро време, мора да се изгледаат и останатите. Со Ештон Качер не знам какви се епизодите, чудно ќе ми биде без Чарли Шин дефинитивно! Ама, отом - потом, прво да ги гледам па ќе коментирам.
Ох јеа, знаев дека сега од кога го остави Деми, овој Аштон конечно ќе заличе на човек, нема потреба повеќе да личи на неандерталец и 10 години постар за да и одговара на Деми Одлична епизода, супер хумор, прва добра епизода од кога го нема Чарли Баш супер начин најдоа да го вратат Аштон во нормала, го нема веќе неандерталецот, welcome back pretty boy
Ај нека го тргнат овој и нека го вратат Чарли. Серијава и онака не беше да запаѓаш во несвест, но можеше барем да послужи за тепање време. Откако дојде КУчерот ни за тоа не ја бива. Сега пак воопшто е ми е во план да ја следам ни за кратко.
Чарли ја правеше серијата тоа што е. Закон! Сега е просечен ситком, за тепање време.Породлжувам да ја гледам, секако.
Страшно добра епизода Жените ко мачки накострешени беа. И го средија малку Волден, го пораснаа што ми се свиѓа.
Вчерашната епизодааааа се изнасмеав! Бравос, се вратија во нормална, мислам дека Џејк треба повеќе да го има во серијава.