Денеска има ли нова епизода и ако има, од колку саат? Нешто све испомешаа овие, и нова серија има, не знам само како ќе најдат термини за да ги соберат, треба денот 48 саата да им трае за да ги соберат серииве
Аууу цар е овој Ферид, абе прснав од смеа, вчера кога се замаваа со Огуз во болницата. Па кога го седнаа на количката наопачки лелеее каков ми беше едни фацки што правеше, гревче беше
Некако се заразив!! Порано ми беше одвратна серијва но другарките ме заразија Многу ми се интересни!! Ферит мене ми е единствениот убав таму (и Еда де )
Ај ако знае некој нека пише во спојлер дали на крај Еда и Огуз ќе се заедно и каков крај ќе има серијава?!
Значи Огуз е стварно ненормален...Дамла се заљубила,дојдоа да ја побараат од него а тој ги избрка како идиоти,Џерен се заљуби а тој направи циркус...Па ајде бее...И тие заслужуваат да се среќни..па неможат да дишат од него... Веќе почна да ме нервира..
Ексклузивно - фотографии од свадбата на Eда и Oгуз Еда морам да кажам дека е преубава и косата и е преубава