Mnogu,mnogu i ne mi e bas komicna serijava,edinstveno mi se interesni onoj debeliot i negovite ludorii
Не ја гледам серијава но како што кажуваат смешна изгледа е. Посмешна ли е од Зет Домазет ?? Си велам ќе почнам да ја гледам
Зет домазет беше мноооого покомична серија од оваа, две фамилии комична е ама не до толку. Мене баш и не ми е колку што ја прават, ок е серијава да утепаш време. Сум за вакви комични серии доста е од еден куп трагикомични љубовни серии каде 90% само плачат и на крај се завршува со хепи енд.
Зошто бе вака се глупираат канал 5? Место да ги даваат и Величествениот и Две фамилии секој ден по еден саат, они ги поделиле за да даваат по саат ипол (од кој што пола саат е повторување од претходната епизода) тешки глупости
пак е турска,ама интересна е.Глупо е малку што има синхронизација,ама на Ферид му го погодиле гласот,хах Сашко,закон е
На моменти како да е гласот на Сашко, а на моменти нели ви личи како на Гораст Цветковски? И него го пишува на листата на глумци кои надсинхронизираат и некогаш како да не е Сашко туку Гораст
Дамла ми е многу уба.. А и Еда не е лоша. Иначе поубо ке беше секој ден од понеделник-петок да ја даваја серијата.Вака пак не е интересно , ама да си кутиме да не наместат само за викенд да игра..